Rådgivning om hele din virksomhed

Seriøs rådgivning skaber den bedste grobund for vækst

Dit firma er mere end dit regnskab

Derfor rådgiver vi om alt det, der kan gavne regnskabet

For os er dit firma ikke bare en samling tal

Selv om vi er et revisionsfirma, ved vi godt, at dit firma er langt mere end bare dit regnskab. Til gengæld ved vi også, at alt hvad du foretager dig, kommer til udtryk i regnskabet.

Derfor rådgiver vi om alt lige fra selskabsjura og til generationsskifte – og tilbyder også kurser i virksomhedsudvikling, salg og meget mere.

Det er alt sammen noget, der kan forbedre dit firmas resultat og vækste din forretning – og give os de bedste forudsætninger for at have en tæt relation med dit firma mange år ud i fremtiden.

Alt sammen fordi vi gør os umage for at se igennem tallene i firmaernes regnskab, og har en bred ekspertise blandt både vores partnere og revisorer in-house.

Vi tror på langvarige forhold

Hos Kvist & Jensen tror vi på langvarige kundeforhold – og statistikken taler sit tydelige sprog. Flere af vores kunder har vi fulgt gennem mange år på en rejse, hvor de har vækstet deres forretning i tæt samarbejde med os.

Gennem regelmæssig sparring, sans for at spotte nødvendigheden og modet til også at tage de svære snakke i tide, har vi rådgivet vores kunder om alle de mange spørgsmål, du før eller siden står overfor som virksomhedsejer eller -leder.

Samtidig har vi gennem nærhed og lokalt engagement formået at skabe de bedste betingelser for alle vores kunders vækst – uanset størrelsen på deres virksomhed. For alle kunder rummer evnen til at vækste med den rette rådgivning.

Hvad siger kunderne

citat

Hos Kvist & Jensen oplever vi en oprigtig interesse i at vide, hvem vi er. Det gør, at vi aldrig føler os som bare et nummer i rækken. De er nærværende og rigtig gode til at hjælpe os med alt omkring vores regnskab.

Hvad siger kunderne

citat

Hver gang jeg kommer op til Kvist & Jensens Grenaa-afdeling, gør de et godt stykke arbejde og giver mig et svar, jeg kan forstå og bruge til noget. Det gælder uanset om jeg skal have rådgivning til mine selskaber eller til noget privat.

Ringer jeg, svarer de altid, og er søde til at ringe hurtigt tilbage, når jeg har brug for et svar fra dem.”

Hvad siger kunderne

citat

Kvist & Jensen har været ekstremt dygtige til at sætte sig ind i vores forretning og den måde den kører på – og forstået, hvad det betyder både regnskabs-, afgifts- og skattemæssigt.

Spørger vi dem om noget, får vi hurtigt svar, og er altid helt sikre på, at det svar vi får, holder og er korrekt.

Så dem er vi helt trygge ved.

Hvad siger kunderne

citat

Det er første gang vi er tilfredse med et revisionsfirma. De svarer hurtigt, vi kan hurtigt komme til at tale med de rigtige, og så kan vi altid få fat i dem. Og så forstår de, hvad vi har brug for, og hvad det er vi laver.

Det giver tryghed og følelsen af, at vi ikke bare er et nummer i rækken. Samtidig behøver jeg ikke bruge tid på at holde øje med dem og kontrollere det, de laver.

Der findes ingen dumme spørgsmål

Vores rådgivning tager altid afsæt I, hvor din virksomhed og du selv befinder dig.

Vi taler – næsten – helt almindeligt dansk

Den største overraskelse for de fleste af vores nye kunder er, at vi næsten taler helt almindeligt dansk. I hvert fald er det et udbrud, vi har hørt masser af gange.

For selvfølgelig kan vi ikke undgå at skulle bruge et par regnskabsmæssige og andre fagtermer, når vi rådgiver dig om din virksomhed og dens muligheder. Men vi bruger dem ikke, uden at vi forklarer, hvad de betyder.

Vi bliver heller ikke fornærmede, føler at du er uprofessionel, eller virker dum og uvidende, hvis du er nødt til at spørge ind til noget, vi ikke har forklaret godt nok. Prøv en gang at tage os med ud i din virksomhed, og forklar os, hvad den laver. Så opdager du hurtigt på vores uforstående blikke, at vi nok ikke har opfanget det hele korrekt.

Men fordi vi er eksperterne inden for økonomi og regnskab, betyder det også, at der er vores ansvar, at vi gør os forståelige. Det kunne mange af vores kollegaer i branchen lære noget af.

Intet er svært for den, der ikke skal gøre det selv!

Typisk er det oftest et manglende ordentligt formuleret, korrekt svar på nogle af de allermest grundlæggende spørgsmål, der kan ende med at spænde ben for, at du får de ønskede resultater af den rådgivning, du køber dig til.

For er der ikke helt styr på det allermest basale, bliver det svært at få det store overblik til at hænge sammen. Det svarer lidt til, at vi slår takten til en kendt sang, og du så skal gætte, hvad det er for en. For os er det ikke noget problem, fordi vi har melodien inde i hovedet. Men for dig, der kun hører taktslagene, kan det jo i princippet være en hvilken som helst sang, vi tænker på.

Derfor vil du tit opleve, at vi måske starter en gang længere tilbage end du forventer. Fordi det er vores erfaring, at det oftest kan give en bedre forståelse, når vi når til det mere avancerede, hvis vi sikrer, at udgangspunktet er korrekt. For det er dig, der skal føre vores rådgivning ud i livet!

Brug for den rigtige rådgivning?

Så vælg vores nærmeste afdeling, for at få kontakt til din lokale rådgiver.

Vi rådgiver i øjenhøjde om alle de svære spørgsmål, udfordringer og problematikker, du kommer ud for som virksomhedsejer eller -leder.

Vi svarer inden for få timer inden for normal åbningstid

  God rådgivning er guld værd!

  Alle kender værdien af et godt råd. Det kan nærmest være ubetaleligt.

  Sådan er det ikke med vores rådgivning. Ud fra vores brede og lange erfaring sammensætter vi en rådgivningspakke til en fast pris, der passer til netop dit behov.

  Det gør det både økonomisk trygt og overkommeligt at få professionel rådgivning til netop din virksomhed!

  Kurser og uddannelsesforløb

  Ud over vores brede udbud af rådgivningsydelser tilbyder vi også en lang række forskellige kurser og uddannelsesforløb for både virksomhedsledere, sælgere og andre medarbejdertyper.

  Ved at alle løbende får opdateret og formaliseret deres viden, får din virksomhed de bedste vilkår for vækst!

  Tjek de mange muligheder for uddannelsesforløb, kurser og events her.

  Brug for rådgivning nu?

  Så send os din email. Så kontakter vi dig inden for 24 timer på alle hverdage.