Kvist & Jensen er blevet en del af Grant Thornton - Læs mere her

Moms og afgifter

Få klar besked og afregn korrekt!

Afregner du moms og afgifter korrekt?

Lad os tjekke jeres afregning

Få klar besked om og overblik over afgiften

Kender du alle reglerne for de afgifter, der skal betales i din branche? Eller hvordan de er skruet sammen, og afgiften beregnes, samt hvilke fradrag der er?

Det betaler sig altid at lade Kvist & Jensen kontrollere både moms og andre afgifter, før du afregner med SKAT. Vi er godt klædt på til opgaven, og har de tunge specialister siddende, som ikke laver andet.

De finder oftest fejl – og tit er det firmaet, der har betalt for meget!

Moms er ikke bare moms

Det gælder også momsen. For moms er ikke bare moms. Der findes mange forskellige former for moms, som f.eks. brugtvognsmoms, rejsemoms, moms på ejendomme og mange flere.

Handler du med udlandet, eller har en webshop, der sælger til udenlandske kunder, skal du også være opmærksom på, hvor meget du må sælge i de enkelte lande, før du skal momsregistreres i dem.

Vi har styr på alle momsreglerne – og kan sætte det rigtigt op i jeres økonomisystem.

Få erfaren rådgivning i øjenhøjde

Gennem vores ejerskab i ReviTax har vi nogle af branchens dygtigste og mest erfarne specialiser i moms og afgifter.
De kan besvare både de generelle og de mere specialiserede afgiftsspørgsmål i et sprog, der er til at forstå.

Solide spidskompetencer i skat, moms og afgifter

Hos Kvist & Jensen er vi stolte af vores ejerskab i ReviTax, der leverer rådgivning og uddannelse til både revisionsfirmaer og virksomheder i alle former for skat, moms og afgifter.

Det er specialister med mange års erfaring med både lovgivningen, systemerne og den praktiske håndtering af moms og afgifter. Det giver både kompetence og overblik i rådgivningen, og sikrer at der bliver taget hånd om de små ting, inden de vokser sig større eller løber op.

Samtidig sikrer eksperternes undervisningserfaring, at den rådgivning de giver, er til at forstå og foregår i øjenhøjde med både dig og dine medarbejdere. Det gør det let at følge deres anvisninger, og nemmere at huske og at overholde dem i fremtiden.

Altid opdateret med den nyeste udvikling

Som en fast del af teamet i ReviTax, holder vores skatte-, afgifts- og momsspecialister sig hele tiden opdateret med den nyeste udvikling inden for love og regler. Ikke bare herhjemme, men i alle de lande som vi traditionelt handler med.

Det betyder, at du er sikker på, at du altid trækker på den nyeste viden – og oftest kan få besked om ændringer i god tid. Det gør det nemmere at forberede, rette ind og tage eventuelle økonomiske virkninger af ændringerne med i jeres planlægning og prisstruktur.

Derved er du sikker på, altid at få den rigtige rådgivning – og at få branchens mest erfarne øjne til at rådgive dig om dine moms- og afgiftsafregninger.

Brug for hjælp til moms og afgifter

Har du brug for hjælp til korrekt afregning af moms eller afgifter?

Vælg nærmeste afdeling og angiv dine kontaktoplysninger.

Så kontakter vi dig for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Få et afgiftstjek og styr på det praktiske

Hos Kvist & Jensen kan vi både tjekke den moms og de afgifter, I har betalt, og sætte jeres økonomisystem op,
så det altid anvender de rigtige satser og beregningsmetoder.

Få ro i maven med et afgiftstjek

Hos Kvist & Jensen har du mulighed for at få tjekket op på både den moms og de afgifter, du har betalt, og skal betale. Derved undgår du problemer med SKAT og ubehagelige ekstraregninger.

Vores dygtige eksperter gennemgår alle posteringer, og angiver hvad der bør ændres. På grund af deres store viden og indsigt, finder de tit fejl – og mange gange er det til firmaernes fordel.

Derfor betaler et moms- og afgiftstjek sig altid!

Få sat systemerne rigtigt op

Skal du undgå forkerte afregninger eller andre fejl, der med tiden kan løbe op, er det en god ide at lade vores eksperter sætte alting korrekt op i dit regnskabsprogram.

Vi kan både sætte det op med korrekte satser, og programmere systemet til at håndtere de oftest komplekse regler, der tit er på området.

Det sikrer, at du afregner korrekt og får de rigtige fradrag. Det giver ro i maven og sikkerhed for at alt kører som det skal.