Kvist & Jensen er blevet en del af Grant Thornton - Læs mere her

Digitalisering giver en lettere hverdag

Med digitalisering af alle jeres administrative arbejdsgange sparer du både tid og penge på bogholderiet – og giver medarbejderne en lettere hverdag!

Digitalisering sparer tid og besvær

Får større effektivitet og undgå tidsspilde

Sæt strøm til trivielle arbejdsgange

Bortkomne bilag, manglende notering af start- og sluttidspunkt eller glemte optegnelser i kørebogen. Det er fortid med digitalisering i virksomheden. Alt lige fra bilagshåndteringen over timeregnskabet og til antal producerede enheder på maskinerne i produktionen kan håndteres digitalt.

Vink farvel til dobbeltarbejde og papir

Med digitalisering kan du og dine medarbejdere vinke farvel til hverdagens trivielle papirarbejde – og bogholderiet slipper for dobbeltarbejde med at flytte oplysninger fra papir til ERP-system. Alle bilag og finansielle informationer finder automatisk frem til dit økonomisystem.

Kom trygt i gang med digitalisering

Digitalisering er den direkte genvej til mange sparede arbejdstimer, nemmere arbejdsgange og mindre at huske på af tvungne rutiner i hverdagen.

Med Kvist & Jensen som digitaliseringspartner er du og dit firma i trygge hænder. Vi har stor erfaring med at digitalisere alle de administrative arbejdsgange i virksomheden. Det betyder, at du ikke løber ind i nogle af de problemer og udfordringer med digitalisering, som du måske har hørt andre i din branche har haft.

Vi har erfaring med alle de programmer, tjenester og apps til digitalisering, der giver mening at arbejde med – og vi ved både, hvordan vi sætter dem op, tester dem af og hvordan I bedst og nemmest får indført dem i jeres hverdag.

Kom i gang med digitalisering af bogholderiet!

 

Digitalisering gør det muligt at optimere de allermest
arbejdskrævende og tunge administrative processer i
din virksomhed.

Hos Kvist & Jensen har vi et stærkt fokus på både maskiner og
mennesker. Du får ikke kun uvildige rådgivere, men rådgivere
som aldrig slipper løsningen!
– Vink farvel til papir og dobbeltarbejde

  Eksperter i digitalisering

  Hos Kvist & Jensen er vi eksperter i digitalisering af alle jeres administrative processer.
  Ud fra en indgående analyse af jeres nuværende ERP-setup og interne arbejdsgange, skræddersyer vi den mest optimale løsning inden for:

  Bilagshåndtering

  Slut med papirbilag. Kvitteringer fotograferes på mobilen og fakturaer på mail sendes direkte til jeres ERP-program

  Tidsregistrering

  Med en simpel tids- og materiale registreringsapp til mobilen fjernes dobbeltarbejde og svind

  Kørebog

  En elektronisk kørebog udfylder automatisk alle kørsler med de enkelte biler og vogne i virksomheden

  Kunde/sagsstyring

  Med app-baseret kundesagsstyring bliver det nemt for medarbejderne at registrere forbrug og tid

  Projektstyring

  Giv mere realistiske deadlines til kunderne, og gør projektstyringen meget enklere for medarbejderne

  Produktionsplanlægning

  Giv kunderne meget mere realistiske leveringsdatoer, forenkl administrationen og fjern dobbeltarbejde

  Betalingsløsninger

  Med en betalingsløsning kan I både betale direkte fra jeres ERP-system og modtage betalinger online

  Systemintegrationer

  Integration med jeres andre it-systemer og tjenester i skyen automatiserer og effektiviserer bogføringen

  ERP-integrationer

  Optimér og automatiser trivielle bogføringsopgaver med de rigtige integrationer til jeres ERP-system

  Det optimale mål: Automatisk digitalt bogholder

  I sin mest gennemførte form kan digitaliseringen af alle jeres administrative arbejdsprocesser og rutiner komme meget tæt på at skabe et fuldautomatisk digital bogholderi. Her finder alle bilag og andre relevante oplysninger automatisk frem til jeres ERP-system. Det betyder, at bogholderen altid har alle de nødvendige informationer lige ved hånden, når de enkelte bilag skal konteres og bogføres – og bogføringen af de mest simple eller oftest forekommende bilag kan helt automatiseres.

  Det sparer masser af arbejdstimer i bogholderiet og giver en meget lettere og mindre stressende hverdag for dine medarbejdere – både dem i bogholderiet og alle de andre i resten af virksomheden.

  Hos Kvist & Jensen bestemmer du selv tempoet!

  Er du og dit firma ikke helt klar til at indføre det automatiske digitale bogholderi endnu, anbefaler vi, at du lægger ud med at digitalisere de mest tidskrævende processer. Enten fordi de er komplekse og besværlige, medfører en masse dobbeltarbejde, eller tit medfører tidskrævende opfølgning, fordi registreringen af de nødvendige oplysninger tit bliver glemt i hverdagen.

  Derved kan du gradvist indføre det automatiske digitale bogholderi i takt med, at firmaets forskellige arbejdsgange, medarbejdere og afdelinger bliver klar til det.

  Vi hjælper jer hele vejen, sætter det hele op, og uddanner medarbejderne til at bruge de nye digitale arbejdsgange og værktøjer.

  Så nemt kommer du i gang med digitalisering

  Hos Kvist & Jensen slår digitalisering jer ikke tilbage til start. Vi bygger videre på det, I allerede har!

  Du kan beholde dit regnskabsprogram

  Vores store erfaring med digitalisering betyder, at vi kan integrere digitaliserede arbejdsgange med alle de mest populære økonomisystemer. Så uanset om du anvender Dinero, Billys Billing, eConomics, Microsoft Dynamics AX eller NAV, kan vi digitalisere din virksomhed.

  Vi starter med de lavesthængende frugter

  For at give dine medarbejdere den mest positive oplevelse med digitalisering, starter vi oftest med de lavesthængende frugter. Det er oftest der, medarbejderne oplever den største lettelse i hverdagen. Det kan nemt vænne en negativ holdning blandt medarbejderne til en langt mere positiv og imødekommende.