Kvist & Jensen er blevet en del af Grant Thornton - Læs mere her

Få styr på skatten

Få hjælp til og svar på skattetekniske spørgsmål

Skat handler om mere end blot din selvangivelse

Få klar besked om skat!

Betal, så skatten passer

Betaler du for lidt kommer der en efterskat og betaler du for meget, båndlægger du midler, der måske kunne bruges bedre i driften.

Kvist & Jensen hjælper med at beregne din selskabsskat korrekt, så de frivillige indbetalinger passer bedst muligt. Derved undgår du både at betale for meget, eller skulle betale restskat.

Få svar på skattetekniske spørgsmål

Skatterådgivning handler ikke kun om at beregne din skat korrekt. Det handler også om at rådgive dig om de skattetekniske konsekvenser, som f.eks. nye tiltag, ejer- eller generationsskifte eller forskellige former for investeringer kan give både dig og dit firma.

Vi rådgiver også ejere og medarbejdere om de skattemæssige konsekvenser af f.eks. pensionsordninger, udstationering eller lignende – både for firmaet og på den personlige front.

Skatterådgivning der er til at forstå

Hos Kvist & Jensen får du skatterådgivning, der er til at forstå, og som sikrer dig og din virksomhed mod ubehagelige overraskelser på skattefronten.
Med os får du hjælp og rådgivning til at tage en velbegrundet beslutning inden for:

Selvangivelse

Baseret på dit firmas årsregnskab kan vi rådgive dig om, hvordan du selvangiver korrekt – både i firmaet og privat.

Skattebetalinger

Vi rådgiver og beregner skattebetalinger i både firma og privat, så du betaler så korrekt en skat som muligt, og undgår efterskat.

Køb og salg af aktier

Vi kan rådgive omkring og beregne de skattemæssige konsekvenser ved køb og salg af aktier og andre værdipapirer.

Pensionsordning

Få klar besked om skatten i forbindelse med køb, salg og finansiering af fast ejendom og andre investeringer.

Generationsskifte

Undgå uheldige skattemæssige konsekvenser for dig, dit firma og næste generation i forbindelse med et generationsskifte i virksomheden.

Dialog med skattevæsnet

Få råd, vejledning og bistand i din dialog med skattevæsnet, samt hjælp i forbindelse med klagesager og andre skatteproblemer.

Køb af fast ejendom

Få klar besked om skatten i forbindelse med køb, salg og finansiering af fast ejendom og andre investeringer.

Udstationering

Få råd og vejledning om skatten, hvis du udstationerer medarbejdere – og hvad medarbejderne skal tænke på mht. deres personlige skat.

Køb, salg og fusion

Undlad at begå skattemæssige fejltrin, når du køber op, sælger fra, eller fusionerer din virksomhed med en anden.

Skatterådgivning for alle selskabsformer

Hvilken skat, du og dit firma skal betale, afhænger af hvilken selskabsform, firmaet drives som.
Hos Kvist & Jensen giver vi kompetent skatterådgivning til alle selskabsformer.

Skatterådgivning til personligt ejede virksomheder

Har du et personligt ejet firma, eller er du med i et interessentskab, afhænger din personlige og firmaets skat af, hvilken beskatningsform du vælger: Beskatning efter personskatteloven, virksomhedsordningen eller kapitalafkastordningen.

Ud fra din personlige og virksomhedens økonomiske situation, kan vi rådgive dig om det mest hensigtsmæssige valg af beskatnings form – samt om, hvornår det kan betale sig at skifte mellem dem. Eller hvornår du i stedet skal stifte et decideret selskab, og hvordan det gøres skattemæssigt korrekt.

Skatterådgivning for selskaber

Kører du din virksomhed som enten et iværksætterselskab, et anpartsselskab eller et aktieselskab, er der ikke den samme tætte forbindelse mellem din private og dit firmas skat. Her er selskabet nemlig en selvstændig juridisk enhed, og du vil oftest få løn udbetalt ligesom andre ansatte.

Her kan vi rådgive dig både om, hvor meget firmaet skal indbetale i frivillig selskabsskat, samt hvordan du optimerer denne betaling. Vi kan også rådgive dig omkring de skatte- og momsmæssige konsekvenser af handel med udlandet og alle de andre forhold, du kan se i listen ovenfor.

Brug for erfaren hjælp til skatten?

Vælg din lokale Kvist & Jensen-afdeling og angiv dine kontaktinformationer.

Så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage. Her kan vi tage en snak om den form for skatterådgivning, du og dit firma har brug for.

Kontakt os i dag, så du kan få ren besked om skatten!

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Derfor betaler det sig altid at have styr på skatten

Danmark har en af de hårdeste skattetryk i verden. Derfor har det stor indflydelse på både din private og firmaets økonomiske situation.
Det gør det ekstra vigtigt at kende de skattemæssige konsekvenser af alle de dispositioner, du foretager dig i din virksomhed.

Alt har en skattemæssig konsekvens!

Skal du ansætte flere medarbejdere, udvide virksomhed eller påtænker du at købe op? Eller vil du starte op indenfor en hel ny del af jeres branche – eller i en helt anden?

Eller går du med overvejelser om at sælge, overdrage virksomheden til næste generation, eller har du behov for at finde en måde, at få finansieret virksomhedens aktiviteter på?

Uanset hvilke større eller mindre beslutninger, du træffer for din virksomhed, har det altid skattemæssige konsekvenser, du bør være opmærksom på.

Derfor er det vigtigt, at du få faglig og kompetent bistand til at træffe de rigtige valg – og træffer dem på et veloplyst grundlag. Både omkring det skattemæssige, men også de eventuelt andre økonomiske konsekvenser valget fører med sig.

Handler alt revisionsarbejde i virkeligheden ikke kun om skat?

For mange virksomheder handler det arbejde, vi foretager for dem, udelukkende om, hvorvidt de får betalt den rigtige skat, den korrekte moms og de rigtige punktafgifter. Dem kan vi beregne på baggrund af bogføringen og årsregnskabet.

Men for os selv handler det lige så meget om sidegevinsterne af vores arbejde. Først og fremmest det overblik vi skaber over firmaets finansielle situation. Det sætter dig i stand til at foretage de rigtige beslutninger for dit firmas fremtid.

Desuden handler vores arbejde om at skabe troværdighed for jeres firma. Den leverer vi gennem vores revisorpåtegning i årsrapporten. Det sender et klart signal til skattevæsnet og alle andre interessenter om, at jeres firma drives korrekt, ansvarligt og helt efter loven.