Kvist & Jensen er blevet en del af Grant Thornton - Læs mere her

Om Kvist & Jensen

Vi er der altid, når du har brug for os

Bygget på gode, jyske værdier

Kvist & Jensen blev stiftet i 1977 af to fremsynede statsautoriserede revisorer, der byggede en revisionsvirksomhed på et sæt gode, jyske værdier.

I øjenhøjde med kunderne

I dag kan det næsten lyde som en floskel. Men dengang i 1977, da Kurt Kvist og Svend Aage Jensen grundlagde det fælles revisionsfirma Kvist & Jensen, var det virkelig noget af et særsyn i branchen.

Men de havde fat i noget rigtigt, da de besluttede sig for at:

  • altid at være helt tæt på kunden
  • behandle kunder og kollegaer ordentligt
  • være ordholdne, flittige og gå forrest
  • skabe værdi for kunderne
  • levere hurtigt og senest til aftalt tid

Altid at udvise god handle- og dømmekraft, beviser den udvikling, som Kvist & Jensen har gennemgået lige siden.

I dag er vi Danmarks 13. største revisionsvirksomhed med ca. 150 ansatte fordelt på 7 kontorer over hele Kronjylland, samt nord og syd herfor. Dertil kommer et hastigt voksende antal kunder over hele landet inden for virksomhedsrådgivning og undervisning i ledelse, samt i vores store afdeling for digital bogføring og digitalisering af alle virksomhedens administrative processer.

blå bølge

Stadig helt tæt på kunderne – også over distancen

Så selv om vi er en langt større virksomhed i dag, har vi formået at fastholde de samme værdier. Derfor er det fortsat altid nemt at få fat i os og hurtigt få et svar, som du kan forstå og bruge til noget i din forretning. Lige som du altid kan stole på, at vi holder det, vi har lovet.

Du kan også fortsat forvente at vi stiller dig nogle anderledes spørgsmål, at vi tør gå helt tæt på, når det er påkrævet – du kan altid forvente lige lidt mere, end man med rimelighed kan forvente af sin revisor.

Netop fordi vi er helt tæt på og inde i din forretning og dine mål, visioner og drømme for den.

For hos Kvist & Jensen er vores fornemmeste opgave at fremtidssikre og vækste din forretning – gennem indsigt, viden og sparring. Det giver dig de bedste muligheder for at få en succesfuld virksomhed, der fortsat kan være kunde hos os mange år ud i fremtiden.

Det kalder vi:
“VIDEN TIL HOLDBAR VÆKST”.

En, du kan vokse med

Mere end bare revision og regnskab

En virksomhed er mere end tal

En virksomhed er langt mere end det regnskab, der aflægges en gang om året. For bag hvert eneste tal er der en historie og en baggrund, og interesserer du dig ikke for den, får du ikke alle detaljerne med.

Samtidig er et regnskab også grundlaget for fremtiden – en status over, hvor du og dit firma er nu. Drager du nytte af de konklusioner og den viden, du kan trække ud af det regnskab, der foreligger der nu, bliver det nemmere at træffe de rigtige beslutninger, som kan sikre din virksomheds fremtid og vækst.

Rigtige beslutninger kræver ny viden, ny inspiration, og nogle gange nye måder at tænke på.

Alt det vil vi også gerne bidrage med til din virksomhed.

De gav mit firma en tryg start

Da Jesper Frandsen startede Søholt Transport ApS, fik han Kvist & Jensens afdeling i Hadsund anbefalet af en god kollega.

”Det har jeg aldrig fortrudt. De tog hånd om min nye virksomhed, så jeg kom godt og trygt i gang.

Samtidig er de lynhurtige, utroligt dygtige i alle henseender, og jeg har aldrig brug for en second opinion på de råd og den sparring, jeg får fra dem.

De er uovertrufne, også med prisen – så jeg er rigtig godt tilfreds!”

Vi du vide mere om Kvist & Jensen?

Vælg din nærmeste afdeling og udfyld kontaktformularen med dit spørgsmål.
Så kontakter din lokale rådgiver dig.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.