Din nye revisor i Aarhus?

God revision handler om mennesker. Mød vores team af revisorer i Aarhus

Når dit regnskab skal i de bedste hænder

Uanset din virksomheds størrelse, er Kvist & Jensen det rigtige valg af revisionsfirma i Aarhus.

Ingen for store – ingen for små

Uanset om du er nystartet, har en mellemstor virksomhed, eller er så stor, at du har brug for en statsautoriseret revisor i Aarhus, kan Kvist & Jensen stå for bogføring og revision af dit regnskab. Vælger du os fra starten, kan dit firma vækste med os.

Et revisionsfirma i Aarhus du kan forstå

Samtidig får du et revisionsfirma, som taler et sprog, du forstår. Vi prøver ikke på at lyde alvidende, bedre eller større, ved at bruge smarte gloser og indviklet fagsprog. Hos Kvist & Jensen får du anskueliggjort dit regnskab, så det giver mening for dig.

Partnere på kontoret i Aarhus

Brian Christensen

Statsautoriseret revisor & Partner
Tlf: 29 61 86 34
Mail: brch@kvistjensen.dk

Lasse Nejsum

Statsautoriseret revisor & Partner
Tlf: 22 18 44 44
Mail: lane@kvistjensen.dk

Mød dit revisionsteam i Aarhus

Må vi præsentere vores faste team af partnere, revisorer og bogholdere, der sidder klar til at hjælpe dig på vores kontor i Aarhus

Anne Haaning

Anne Haaning

Revisor

telefon 42 14 82 10

Brian Christensen

Brian Christensen

Statsautoriseret revisor, partner

telefon 29 61 86 34

Christel Damgaard Brunhøj

Christel Damgaard Brunhøj

Revisor

telefon 42 14 82 03

Frederik Küpper Søgaard

Frederik Küpper Søgaard

Revisor

telefon 42 14 81 93

Gitte Gjerulff Nielsen

Gitte Gjerulff Nielsen

Bogholder

telefon 42 14 82 11

Henrik Erland Clausen

Henrik Erland Clausen

Revisor

Jane Findahl Christensen

Jane Findahl Christensen

Bogholder

telefon 42 14 82 12

Jane Hørsted

Jane Hørsted

Revisor

telefon 42 14 82 02

 

Kvist & Jensen Aarhus

Du er velkommen til at skrive eller ringe til os på:

aarhus@kvistjensen.dk
(+45) 86 20 76 20

Marselis Boulevard 173
8000 Aarhus C

Spørgsmål om revision? Eller brug for et revisionsfirma?

Uanset om du har et spørgsmål om regnskab eller revision, eller har brug for et nyt revisionsfirma i Aarhus, sidder vi klar til at hjælpe.

Udfyld kontaktformularen her og skriv, hvad vi kan hjælpe dig med. Så tager vi fat i dig med det samme – inden for almindelig åbningstid, naturligvis.

Vi stræber efter at være helt nede på jorden, få en god dialog og skabe værdi allerede fra starten. For hos os er regnskab og revision mere end bare tal. Det handler om mennesker, deres drømme og mål, og om at skabe resultater for dig og din virksomhed.

Vi glæder os til at hjælpe dig!
  Mere end bare et revisionsfirma i Aarhus

  God revision kræver nærvær og synlighed i din hverdag

  Vi bliver en del af din hverdag

  Normalt er dit revisionsfirma noget, du kun har kontakt med, når det er ved at være tid til at aflægge årsregnskab – eller hver gang du skal have lukket et kvartal.

  Men hos Kvist & Jensen ønsker vi at være tæt på kunderne. Derfor vil vi gerne være en meget større del af din hverdag. Vi vil ikke bare være din revisor, men den professionelle rådgiver med forstand på regnskab, du altid lige ringer til, hver gang du har brug for svar, rådgivning og vejledning omkring dit regnskab. Eller når du skal træffe vigtige beslutninger for firmaets fremtid.

  Vi kommer der, hvor du færdes – og giver tit lyd fra os

  Derfor møder du os også i de lokale erhvervsnetværk i Aarhus, hvor du selv kommer. Det sikrer, at vi ved, hvad der foregår på erhvervsfronten her i byen. Så kan vi bedre tilpasse den rådgivning, vi giver dig, til de forhold og den hverdag dit firma arbejder, og agerer i.

  Samtidig hører du også fra os, hver gang der sker noget nyt, der kan påvirke din virksomhed. Ikke bare rent regnskabs- og administrationsmæssigt, men også når nye love og regler ændrer på andre dele af din virksomhed, og de spilleregler den skal overholde.

  blå bølge

  Som at komme hjem

  Et kendt ansigt der holder, hvad vi aftaler!

  Vi er altid et kendt ansigt

  Hvem er Kvist & Jensen for dig? Som du kan se, er vi mange ansatte på vores revisionskontor i Aarhus. Men bare rolig. Det er kun et fåtal af hovederne ovenfor, du kommer til at møde i hverdagen. For hos os får du en række faste kontaktpersoner, du altid kan få fat i.

  Det giver et tættere bånd mellem os. Også fordi du ikke skal vænne dig til nye ansigter hele tiden. Hos os skal du ikke starte forfra, hver gang du henvender dig. Eller sidde i en dum telefonkø og føle dig som et lillebitte nummer i et stort maskineri.

  Du ringer bare, så tager vi fat, og finder en løsning. Sådan er det!

  Vi hjælper din virksomhed til at vækste

  Som virksomhedsejer eller -leder har du naturligvis nogle drømme, visioner og planer for din virksomhed, som du gerne vil indfri.

  Det hjælper vi dig med ved at levere grundig og pligtopfyldende revision, rettidig omhu og faglig kompetent rådgivning. For hos os handler revision ikke bare om at sikre, at tallene stemmer og regnskabet balancerer.

  F.eks. har vi altid fokus på at forbedre din drift som et naturligt led i vores revision. Det betyder, at vi tit opdager nye effektiviseringsmuligheder både i regnskabet og din virksomhed. Det kan spare dig mange penge i hverdagen, ligesom det kan ændre indstillinger og arbejdsgange. Alt sammen faktorer som oftest har direkte indflydelse på bundlinjen i din virksomhed.

  Kom videre med et nærværende revisionsfirma i Aarhus

  Vil du have nærværende revision, du kan vækste din virksomhed på?
  Send os din email – så hjælper vi dig på vej.