Kvist & Jensen er blevet en del af Grant Thornton - Læs mere her

ELP Advisory Group

EAG-forløbet er den naturlige forsættelse af ELP

Fortsættelsen af Effektiv Leder Proces

Med EAG kan du fortsætte den udviklingsproces, du fik lagt grunden til på ELP-uddannelsen

Det er det lange, seje træk, der skaber forandringerne

Du kender det sikkert godt. Du kommer hjem optændt af ny energi, og med masser af gode ideer fra et kursus.

Men derhjemme venter hverdagen, og inden du får set dig om, er du fanget i de vante rutiner, hvor tiden ikke rækker til at få implementeret din nye viden.

Det, du mangler, er en naturlig pause fra hverdagens trummerum, hvor du får mulighed for både at implementere og fulgt op på det, du har lært.

Det er lige præcis den mulighed, EAG-forløbet giver dig! Her får du tid til både implementering og mulighed for at reflektere over de erfaringer, du allerede har gjort dig.

Plus meget mere.

4 heldagsmøder over et år

Effektiv Leder Proces Advisory Group er et forløb på 4 heldagsmøder over et år, hvor du mødes med andre kursister og din underviser fra ELP-uddannelsen.

Her får du mulighed for at få fulgt op på de planer, du fik lagt på ELP-uddannelsen, og kan sparre med de andre kursister om de udfordringer, I møder med implementeringen af ELP i jeres virksomheder. Derudover får du fyldt mere ny viden på, der løfter det, du allerede har lært.

Endelig får du mulighed for at netværke med og skabe nye samarbejder med de andre virksomheder, der også deltager på EAG-forløbet.

Tilmeld dig EAG-forløbet

Har du allerede taget ELP-uddannelsen, kræver det blot, at du kontakter din nærmeste Kvist & Jensen-afdeling for at komme i gang med EAG-forløbet.

Vælg din lokale afdeling og udfyld kontaktformularen.

Så kontakter vi dig om, hvornår det næste EAG-forløb starter i nærheden af dig.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Sådan foregår ELP Advisory Group

EAG-forløbet afvikles som 4 møder hen over et år. Hvert møde er opbygget efter en fast køreplan, der fokuserer på et af de 4 hovedområder i ELP-uddannelsen

Du skal have fuldført ELP-uddannelsen

For at kunne deltage på EAG-forløbet, skal du have fuldført din ELP-uddannelse. Derved er vi sikker på, at alle taler det samme sprog, og har den samme baggrundsviden.

Samtidig skal du nære et naturligt ønske om at videreudvikle dig og blive bedre til de helt basale discipliner inden for virksomhedsdrift – og være klar til at sparre samt vidensdele med ligesindede.

Programmet for et EAG-møde ser sådan ud

  • 09:00 – 12:00 Undervisning og personlig udvikling
  • 12:00 – 12:30 Frokostpause
  • 12:30 – 15:00 Gennemgang, opdatering og sparring
  • 15:00 – 16:00 Struktureret netværksmøde

Vi kommer hele vejen rundt

Men selv om hvert EAG-møde har nøjagtigt den samme agenda, er emnerne for de enkelte EAG-mødedage vidt forskellige. I løbet af de 4 møder kommer vi nemlig igennem hver af de 4 hovedområder fra ELP-uddannelsen.

 

  • Møde 1: Salgsteknik
  • Møde 2: Værktøjer til salgsarbejder
  • Møde 3: Funktionsdiagram
  • Møde 4: HR og motivation

Derved er du sikret, at vi kommer hele vejen rundt om din ELP-uddannelse, lige som det bliver nemmere for dig at forberede dig til de enkelte mødedag i EAG-forløbet.

Mødepligt og nærvær er en selvfølge

For at alle skal have det mest optimale udbytte af deres EAG-forløb, er der principiel mødepligt til alle mødedage i forløbet. Er du selv forhindret, forventer vi, at du sender en stedfortræder. Ved længere tids sygdom, graviditet eller lignende, kan du vælge at tage orlov og træde ind i EAG-forløbet igen efterfølgende.

Nærvær er naturligvis også en naturlig forudsætning for et godt møde. Derfor henstiller vi til at mobiler og indbakker holdes lukkede under selve møderne.