Kvist & Jensen er blevet en del af Grant Thornton - Læs mere her

Rekonstruktion

Kom sikkert gennem krisen

Den rette rådgivning gør forskellen

Få styr på de store spørgsmål

Når firmaet går i rekonstruktion

Det er altid ubehageligt og trist, når et firma er nødt til at indlede en rekonstruktion.

Heldigvis er vi så tæt på vores kunder hos Kvist & Jensen, at vi oftest kan stille de rigtige spørgsmål på det rette tidspunkt – og derved sikre, at det ikke bliver nødvendigt at foretage en rekonstruktion.

Bliver det alligevel nødvendigt, kan vi rådgive omkring de økonomiske spørgsmål. Samtidig kan vi give vores bud på, hvilken vej vi ser som den mest optimale ud af rekonstruktionen. Samt hjælpe med alt det praktiske og bistå rekonstruktøren under selve rekonstruktionen.

Vi har bistået flere kunder i forbindelse med deres rekonstruktioner. Så vi kender både proceduren, og de muligheder du har for at redde din virksomhed.

Når kunder eller samarbejdspartnere går i rekonstruktion

Det kan også være en alvorlig sag, hvis en stor kunde eller en tæt samarbejdspartner går i rekonstruktion. For hvad er jeres chancer for at få det tilgodehavende, som måtte være udestående – og hvilken af de forslag, som rekonstruktøren kommer med, vil give jer den bedste udgang på rekonstruktionen.

I den slags situationer er det lige så vigtigt, at få god og erfaren rådgivning. For heldigvis sker det ikke så tit, at du kommer ud for den slags. Til gengæld betyder det så også, at det kan være svært at gennemskue situationen, og vide hvad du skal vælge, hvis du vil sikre dig mod, at kundens eller samarbejdspartnerens rekonstruktion får alt for store konsekvenser for dit eget firma.

Kom sikkert i mål med rekonstruktionen

Med Kvist & Jensen som rådgiver, øges chancerne for et godt resultat.

Svar på det sværeste spørgsmål

Uanset om det er dit eget firma eller en samarbejdspartner, der skal gennem en rekonstruktion, er det vigtigste altid at finde svar på det sværeste spørgsmål først:

Kan virksomheden leve videre?

Det kræver stor regnskabsmæssig indsigt i at læse tallene. Enten i det regnskab der skal gøres klar til rekonstruktøren, eller det forslag til rekonstruktion, som bliver sendt frem til jer.

Hos Kvist & Jensen kan vi foretage alle de økonomiske beregninger, der skal til for at afgøre, hvorvidt virksomheden er levedygtig. Og hvis den er, under hvilke vilkår den så kan fortsætte. Og hvis ikke, hvordan den så afvikles og sælges, så der bliver mest muligt ud af det tilbage. Både til kreditorerne og de ejere og investorer, der måtte være.

Hjælp med alt det praktiske

Under en eventuel rekonstruktion kan Kvist & Jensen også stå for alt det praktiske omkring bogføringen, stå for status og lave et økonomisk overblik til rekonstruktør og kreditorer.

Vi kan også bestå rekonstruktøren med alle de økonomiske beregninger, regnskabsoplysninger og anden regnskabsmæssig viden om virksomheden, som denne har brug for.

Samtidig kan vi bistå ejerkredsen med rådgivning, vejledning og skabe overblik over situationen. Derved bliver det nemmere at træffe de rigtige beslutninger i en svær situation. Og meget nemmere at vælge en rekonstruktion, der bliver acceptabel for alle parter.

Den rigtige rådgivning er essentiel, hvis en rekonstruktion skal lykkes.