Kvist & Jensen er blevet en del af Grant Thornton - Læs mere her

Kurser og events

Viden, uddannelse og inspiration du kan bygge din virksomhed på!

Tag selv eller send medarbejderne på kurser og events

Lær alt fra at drive og udvikle en virksomhed til det nyeste inden for regnskab og administration

Ikke bare nye regnskabsregler

Hos Kvist & Jensen favner vi hele din virksomhed. Derfor er det ikke kun regnskab, bogføring og ny lovgivning vi underviser og orienterer om på vores kurser og events.

Vi tilbyder et bredt udvalg af kursusforløb og events, der kommer hele vejen rundt om din virksomhed og dens udvikling – lige fra hvordan du styrer og vækster forretningen over hvordan salget effektiviseres og til den daglige administration.

Events med mening og holdning

Hen over året holder vi løbende en række forskellige events rundt om i de enkelte lokale afdelinger. Det kan være alt lige fra de nyeste ændringer i lovgivningen, og til ny inspiration til hvordan du effektiviserer din virksomheds administrative arbejdsgange – eller på anden måde ruster virksomheden bedre til fremtiden.

Tjek de forskellige kurser og events i kalenderen herunder – og læs mere om vores kurser efter oversigten. De udbydes løbende over hele landet.

Kurser fra Kvist & Jensen

Se vores udbud af kursusforløb her:

Lær hvordan du skaber og udvikler en succesfuld virksomhed

Løbende opfølgning og ny inspiration til dig der har taget ELP

Lær hvordan du arbejder struktureret og målrettet med salg

Effektiv Leder Proces – hemmeligheden bag de mest succesfulde virksomheder i verden

Som iværksætter eller leder ved du, hvor meget arbejde og tankevirksomhed det kræver at drive din egen virksomhed. Så hos de mest succesfulde virksomheder i verden, må topledelsen have arbejdet endnu hårdere og være meget mere intelligente end dig og dit lederteam.

Men sådan forholder det sig slet ikke! Undersøgelser viser, at det i stedet handler om at arbejde på en mere systematisk og struktureret måde inden for fire nøje definerede områder. Så i stedet for at skulle arbejde endnu hårdere skal du i stedet arbejde smartere og mere målrettet.

Det lærer du på vores kursusforløb Effektiv Leder Proces. Her får du alle værktøjerne og et snedigt online-værktøj, der hjælper dig med at holde fokus og løbende få fulgt op på dine mål og udviklingsplaner for din virksomhed.

Læs mere om Effektiv Leder Proces her: ELP-siden

Effektiv Leder Proces Advisory Group

EAG-programmet er fortsættelsen på ELP-uddannelsen. Det er et forløb, hvor deltagerne mødes 4 gange om året for at få fulgt op på de teknikker og metoder de lærte på ELP-uddannelsen, samt få fyldt ny viden og ny inspiration på ledelse, forretningsudvikling og alle de mere praktiske discipliner inden for virksomhedsledelse.

Deltagerne i EAG-programmet fungerer samtidig som et Advisory Board for hinanden. Her kan de hver især træde til med råd og input om de problemer og udfordringer de andre deltagere står med.

Samtidig får deltagerne mulighed for at udveksle erfaringer med det, de har lært på ELP-kurset – og fortælle om hvilken indflydelse det har haft på deres virksomhed og dens udvikling.

Læs mere om Effektiv Leder Proces Advisory Group her: EAG siden

Effektiv Salgs Proces

Forskellen på succes og fiasko som sælger handler om planlægningen og struktureringen af salgsarbejdet. Med en fast plan for alt lige fra hvilke kunder du vil bearbejde, og til hvilke trin der er i din salgsproces, øges chancerne for at få konverteret kundeemner til kunder.

Det gælder også i dag, hvor kunderne i langt højere grad er meget bedre klædt på til at træffe det rigtige valg, og tit først kontakter dig og dit firma meget sent i deres beslutningsproces. For i dag foregår mange af de indledende skridt på kunderejsen på nettet i form af artikler og content marketing-indhold udviklet både af dit eget firma og jeres konkurrenter.

Derfor er det ekstra vigtigt, at du er superskarp og fokuseret på at lukke salget når kunderne henvender sig. For de er allerede klar til at købe – men mangler oftest lige at få afklaret de sidste afgørende spørgsmål, før de vælger jer frem for en af jeres konkurrenter.

Læs mere om Effektiv Salgs Proces her: ESP siden