Kvist & Jensen er blevet en del af Grant Thornton - Læs mere her

Bogføring

Manuelt eller digitalt? Vi klarer begge dele!

Vi hjælper gerne med din bogføring!

Du bestemmer selv hvor meget

Brug for ekstra hænder i bogholderiet

Hos Kvist & Jensen kan vi give dig en hjælpende hånd i bogholderiet. Enten fast, midlertidigt eller ved akut behov. Vores bogholder kan sidde hos jer eller bogføre over distancen. Hvilken løsning du vælger, afgøres af jeres behov og interne arbejdsgange.

Vores bogholdere kender alle de mest udbredte regnskabsprogrammer, lønsystemer og så videre. Samtidig er han eller hun altid opdateret på den nyeste regnskabsmæssige lovgivning og viden – og kan trække på sine kollegaer hos Kvist & Jensen ved behov.

Skal vi digitalisere bogholderiet?

Vi kan også hjælpe jer med at indføre digitalt bogholderi. Det betyder et farvel til papirbilag og unødvendigt dobbeltarbejde og et goddag til nemmere, hurtigere og enklere arbejdsgange og et altid opdateret regnskab.

Vores store viden om digital bogføring sikrer dig mod opstarts vanskeligheder, fejlindkøb og giver både bogholderiet og firmaets øvrige medarbejdere en lettere hverdag uden tunge og tidskrævende administrative arbejdsgange.

Derfor betaler det sig altid at holde regnskabet up-to-date

En altid opdateret bogføring giver dig et retvisende billede af dit firmas økonomiske helbred

Det bedste grundlag for vigtige beslutninger

Er bogføringen up to date, er du sikker på at have det bedste beslutningsgrundlag for alle dine økonomiske dispositioner i firmaet. Det økonomiske øjebliksbillede kan bruges til at tage temperaturen på firmaets økonomi, samt få en indikation af likviditet og cashflow i den nærmeste fremtid.

Det betyder, at du kan træffe dine beslutninger på et mere sikkert og veloplyst grundlag. Det giver mere ro på, og sikrer dig, at du kan sove trygt om natten.

Slip for stress med moms og andre regnskabsmæssige frister

Ved du, at bogføringen altid er opdateret og i orden, slipper du også for stress og bekymringer i forbindelse med de mange forskellige indberetningsfrister og betalinger til de offentlige myndigheder, der skal foretages hen over regnskabsåret.

Samtidig slipper du for dyre overarbejdstimer op til momsafregning og i forbindelse med årsafslutningen – og for grimme overraskelser i forbindelse med disse.

Manuel bogføring

Manuel bogføring er den velkendte form for bogføring, hvor bogholderen håndterer alle bilag og bogfører dem manuelt.

Det foregår oftest i virksomheden af enten en freelance- eller fastansat bogholder, der udover selve bogføringen også står for løn-bogholderiet og andre registrerings- og administrationsopgaver.

Manuel bogføring kræver oftest stadig bilag på papir, der skal samles ind fra medarbejderne manuelt, før de kan bogføres. Samtidig er der tit en del dobbeltarbejde forbundet med at registrere f.eks. time-, materiale- eller kørselsregistreringer på papir eller i andre digitale systemer. Dobbeltarbejdet opstår, fordi de samme oplysninger skal indtastes manuelt flere gange.

Læs mere om, hvordan du kan hjælpe dig med manuel bogføring HER

Digital bogføring

Med digital bogføring slipper du for både papirbilag og alt det dobbeltarbejde, der tit er forbundet med manuel bogføring.

Kvitteringer fra køb på firmakort fotograferes med en app på mobilen, der automatisk opretter købet som et bilag i jeres ERP-system. Samtidig kan PDF-fakturaer modtaget på mail, videresendes direkte til regnskabsprogrammet via en særlig mailadresse. Derudover kan du også både modtage og udstede elektroniske fakturaer efter de gældende standarder.

Digital bogføring betyder også, at alle papir- eller på anden måde manuelle arbejdsgange digitaliseres. Det vil sige, at alle oplysninger kun skal indtastes én gang. Derefter finder de selv frem til det sted i bogføringen, hvor oplysningerne skal bruges.

Med digital bogføring ligger alle bilag klar i regnskabsprogrammet, så bogholderen kun behøver at tage stilling til, hvordan de enkelte bilag skal konteres, når de skal bogføres. Derfor giver digital bogføring en lettere hverdag for både din bogholder og dine medarbejdere.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med digital bogføring HER

Vi kender dit regnskabsprogam

Du behøver ikke skifte regnskabsprogram, bare fordi vi skal hjælpe med bogføringen. Vi bogfører bl.a. i:

Dinero og Billys billing

Danmarks to populære lavpris-regnskabsprogrammer er velkendte for os.

e-conomic

Vi har brugt det første økonomisystem i skyen siden det kom frem

Microsoft Dynamics AX & NAV

Vi har brugt Microsoft Dynamics-programmerne siden de hed AXAPTA og Navision

Skal vi tage en snak om din bogføring?

Angiv din email. Så skriver vi inden for 24 timer på alle hverdage!

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.