Kvist & Jensen er blevet en del af Grant Thornton - Læs mere her

Bogføring hos dig eller os

Traditionel bogføring efter dine ønsker

Manuel bogføring af bilag

Vi kommer ud eller du sender ind

Alt hvad vi skal bruge er dine bilag og kontoudtog

Skal du have hjælp til bogføringen, er alt hvad vi skal bruge, alle de bilag som du skal have bogført, samt kontoudtog fra banken og de andre steder, hvor I håndterer jeres penge. Så kan vi bogføre det hele, sørge for momsafregningen og klargøre regnskabet til revision. Vi kan også klare dit lønregnskab og alle andre former for ”bogholderopgaver”.

Bogføring som du vil have det

Vi kan foretage bogføringen ude hos dig. Så kommer vi på nogle fast aftalte dage, og fører dit regnskab up to date – enten i det regnskabsprogram du allerede bruger, eller det regnskabsprogram vi selv anvender.

Vi kan også bogføre dine bilag hos os. Så sender du dem bare ind til os, eller kommer forbi med dem på nogle fast aftalte dage. Så klarer vi bogføringen – og alt det andet regnskabsmæssige, du skal bruge hjælp til.

Du behøver ikke skifte regnskabsprogram!

Selv om det er os, der bogfører dine bilag, behøver du ikke skifte til vores regnskabsprogram.
Vi kan bruge alle de mest udbredte regnskabsprogrammer, som f.eks.:

Dinero er et regnskabsprogram i skyen, som lynhurtigt er blevet populært blandt nystartede og mindre virksomheder. Vi kender det indgående, og anvender det hos flere af vores kunder.

E-conomic var den første regnskabstjeneste i skyen. Det har stor udbredelse blandt mindre og mellemstore virksomheder. Vi har været med lige siden starten, og kender derfor systemet indgående.

Billys Billing er også en populær regnskabstjeneste i skyen, der anvendes af mange nystartede og mindre virksomheder. Vi har flere kunder, der anvender systemet, hvorfor vi har stor erfaring med det.

Microsoft Dynamics AX er videreførelsen af Damgaard Datas Axapta. Det er meget udbredt blandt mellemstore og store virksomheder. Vi kender AX indgående, og har brugt det lige siden Damgaard-dagene!

Microsoft Dynamics NAV er videreførelsen af Navision. Også dette regnskabssystem er udbredt blandt mellemstore og større virksomheder. Vi har brugt det lige siden det var dansk, og kender det derfor indgående.

4 gode grunde til at outsource bogføringen

Vælger du at outsource din bogføring til Kvist & Jensen, får du alle de stordriftsfordele, der er ved at arbejde sammen med et revisionshus om din bogføring

Din bogholder er aldrig i tvivl om noget

En bogholder fra Kvist & Jensen har altid et stort bagland af kollegaer, revisorer og andre regnskabseksperter, som han eller hun kan trække på, når I får et bilag ind, der er tvivl om, hvordan skal bogføres korrekt. Bogholderen kan også bistå med uvurderlig viden, når I skal starte nye forretningsområder op.

På den måde undgår du, at der er noget, som bliver bogført forkert, ligesom du slipper for ubehagelige overraskelser, når moms, afgifter og skat skal betales. Det hele kommer rigtigt på plads fra starten.

Så uanset hvilken udfordring I står med, kan vores bogholder altid spørge sit bagland – og så er den udfordring hurtigt løst.

Din bogholder er altid opdateret

De fleste bogholdere, der sidder alene i en virksomhed, mangler tit nogen at sparre med, når der opstår problemer i eller tvivl om bogføringen. Samtidig kan det også være svært at finde tid i hverdagen til at holde sig opdateret med de seneste nye lovgivningsmæssige krav.

Efteruddannelse kan også være svært få passet ind, ligesom der sjældent er tid til at få et helikopteroverblik over de arbejdsprocesser I har, for at se, om de kan gøres nemmere.

Alt det bliver nemmere med en ekstern bogholder, der kommer med viden og erfaringer fra andre lignende virksomheder – og har sit store bagland at trække på.

Du får en mere fleksibel ressource

Er din virksomhed meget sæsonpræget, har du måske ikke helt det samme brug for en bogholder udenfor som i sæsonen. Men med en fastansat bogholder er der sjældent mulighed for at skrue op eller ned for arbejdstiden. Den er den samme hele året rundt.

Vælger du at outsource bogholderiet til os, får du helt automatisk den fleksibilitet, du har brug for. Er der måneder i året, hvor du ikke har helt den samme mængde bilag, der skal bogføres, skruer vi bare ned for timeantallet.

Når du så kommer ind i sæsonen, skruer vi op for timeantallet igen – og kan sætte flere ressourcer på, hvis det skulle være nødvendigt.

Undgå sygedage, barsel og uddannelse

Har du ansat din egen bogholder, er det ingen garanti for, at du altid har et opdateret regnskab. Sygedage, fraværsdage i forbindelse med uddannelse, barns første sygedag og perioder med f.eks. barsel, kan lægge forhindringer i vejen eller betyde, at du skal finde en vikar, der kan tage over.

Har du outsourcet din bogføring, sørger vi for, at der altid står en afløser klar i kulissen, der kan træde ind. Vedkommende er opdateret på dit regnskab og dit firma, så du ikke mærker overgangen – og kan også træde hjælpende til, hvis du får brug for ekstra ressourcer i en periode.

Derved er du altid sikker på, at jeres bogføring er opdateret, så regnskabet giver et retvisende billede af firmaets økonomi. Det sikrer, at du altid får truffet de rigtige beslutninger for fremtiden.