Kvist & Jensen er blevet en del af Grant Thornton - Læs mere her

Udtalelser fra tidligere deltagere

Hanne Thomasen – ALLCON​

Har netop afsluttet 5 dages kursus i ELP med Tommy Skaarup. Et virkelig givende og udviklende forløb, der med Tommys humor fyldte og ”spot on” undervisning, har skabt et helt nyt overblik og fornyet energi.

Det er virkelig et godt, enkelt og brugbart system, der på rigtig mange punkter kan skabe struktur og frigive tid.

Er sikker på, at det vil være med til at skabe en positiv udvikling for vores virksomhed i fremtiden. Kan kun anbefales.

 

Hanne Thomasen

20 40 86 88

______________________________________________________________________________________

Dennis Petersen – Vejle Fysioterapi & Træning

Tusind tak til Tommy Skaarup for et helt fantastisk engageret og energisk ELP – undervisningsforløb.

Man fornemmer tydeligt Tommys ild brænde igennem for at videregive sin store viden inden for ledelse og management – og for os små erhvervsdrivende i særdeleshed at lære os forskellen på de to 🙂

ELP systemet giver inspiration til alle aspekter af forretningen og i særdeleshed en struktureret overskuelig systematisering af hverdagen, strategi og nøgletal. Glæder os til ELP advisory Group.

 

Dennis Petersen

75 82 09 89

______________________________________________________________________________________

Lars K. Lindvang – LINDKON ApS

Så tog jeg jo lige på et kursus i ELP. Hvem kan lære mig noget om styring af en ellers succesrig virksomhed og efter næsten 20 år som selvstændig(?) Det kan Tommy…!!!

Tommy er fænomenal til at give en ordentlig indlæring i det at drive en professionel virksomhed. Ikke kun i Danmark men generelt hvordan man på den nemmeste, mest effektive måde får en virkelig rationel og yderst brugbar forretningsplan/værktøj at køre efter. Den vil blive implementeret i min virksomhed helt ned på mindre projektplaner.

Jeg har lavet en del forretningsplaner efter den “gamle” metode….. det her hvad Tommy fik “implementeret” i min forretningsverden går direkte til UG. Det er faktisk så vildt, at jeg har booket ham ind i min virksomheds salgsteam, hvor der nu bliver arbejdet intensivt med ESP (Effektiv Salgs Proces).

Den investering jeg nu har bragt frem i min organisation med et samarbejde med Tommy, bliver med en rekord pay-back tid.

I skal simpelthen bruge de få kroner her. De kommer mange gange hjem igen!

I øvrigt er Tommy en rigtig rar fætter !!!

Lars K. Lindvang

40 95 90 06

______________________________________________________________________________________

Mads Stadsgaard – TØMRERMESTER AS

Hermed min største anbefaling til at deltage på ELP forløbet. Den korte version, til dem der har travlt; Du har ikke råd til at lade være!! – Når du har været på forløbet, har du også tid til at læse den lange version herunder. (Forløbet giver dig nemlig masser af overskud både på bundlinjen i regnskabet, men også personligt)

Den lange version, til dem der har 2 min i overskud 🙂

Forløbet/Kurset var fordelt over 5 hele dage, med en uges mellemrum så man havde tid til selv at gå i dybden mellem de forskellige emner. Alle forløb blev gennemgået gangen efter, så evt. udfordringer blev løst.

Til at starte med kunne det hele godt virke lidt kompleks, men allerede efter andet forløb begynder man at kunne se den røde tråd – den kommer vi tilbage til.

Tommy er en utrolig underviser der evner at få alle med, selvom alle sidder med forskellige virksomheder og baggrund.

Den ”røde tråd”: Når man har været igennem hele forløbet, sidder man tilbage med en brugbar køreplan for hvordan man kan styre ens hverdag/virksomhed. Lige fra jobbeskrivelse på hver enkelt ansatte, til værdikort med version/værdi osv. overordnet på virksomheden – uanset størrelse!

Jeg har nu brugt ELP-systemet i ca. 3 måneder, hvor vi selvfølgelig stadig finpudser detaljerne. Men værdien af systemet brænder lynhurtigt igennem, og bliver bedre dag for dag!

 Selv de ansatte er vilde med det, da de nu har fået rammer at forholde sig til. Beslutningerne, bliver mere og mere taget af medarbejderne, og med stor succes!

Alle elementer i systemet har et formål, der gør man når de mål man sætter – vel og mærke hvis man følger planen!

Så her fra de største anbefalinger til ELP – du har simpelthen ikke råd til andet. Det burde faktisk være obligatorisk, når man får et CVR nummer.

Mads Stadsgaard

21 74 66 30

______________________________________________________________________________________

Jørn Iversen – Jørn Iversen ApS Rødekro

Har lige afsluttet ELP kursus med Tommy Skaarup som underviser.

Det bedste kursus jeg har været på i mine 34 år som selvstændig erhvervs drivende.

Enkelt let forståeligt, og så får man ovenikøbet enkle værktøjer udleveret som man kan bruge i det daglige for at bevare og udvikle virksomheden i positiv retning.

Tommy du har en behagelig fremtoning, og er en fantastisk underviser.

Jørn Iversen

74 66 92 42

______________________________________________________________________________________

 

Lars Buch – Erhvervschef, ProVarde

Et ELP lederkursus giver deltagerne både værktøjet og den samlede plantegning.

Kort, præcist, let forståeligt og praktisk anvendeligt – og så alligevel med alle aspekter helt fra vision og strategisk planlægning til meget konkrete mål og handlingsplaner.

På en basis af solid ledelsesteori og masser af erfaring fra den virkelige verden er Tommy Skaarup fra Dansk Leder Center en fremragende underviser. Han sikrer deltagerne strukturerede og konkrete værktøjer, så det lærte kan omsættes i praksis i direkte forlængelse af kurset.

Et suverænt kursus for ledere i alle små og mellemstore virksomheder – og en samlet evalueringsscore på 94 % af det maksimale fra vores 13 deltagere siger vist alt!

Lars Buch

ProVarde

______________________________________________________________________________________

 

Rise Houen

Tommy er en inspirerende, passioneret og altid velforberedt underviser, som med en forfriskende MANGEL PÅ JANTELOV, brænder igennem med en tro på det at tage et velplanlagt, styret initiativ er den bedste vej til succes. Et absolut anbefalelsesværdigt kursus!

ELP-systemet/værktøjet er veldefineret, effektivt og nemt at anvende.

Jeg glæder mig meget til at få det sat i gang – i praksis – i mit snart nystartede firma 😉

Rise Houen

Kunsthåndværker, Iværksætter, Founder af 

– Institut for Innovativ Medicin

– Bevægelse via kreativitet

– Udvikling via ny indsats

______________________________________________________________________________________

 

Liv Mayland Lyngholm

Jeg har deltaget i ELP-forløbet for iværksættere i Nyborg i januar/februar 2017. Det var 5 pakkede, spændende og intense kursusdage af gedigen kvalitet.

Forløbet er inddelt i moduler, som kommer omkring alle aspekter af det, at starte eller drive/lede en virksomhed. Hver ny kursusdag blev indledt med en kort repetition af hidtil gennemgået stof, og det virkede rigtig godt.

Tommy er en dygtig og overbevisende formidler, som kan sit stof til fingerspidserne, og som krydrer det undervejs med eksempler fra sit private og professionelle liv, så man både får grinet og tænkt sig om. Han formår at holde 15 kursister på et seriøst spor, samtidig med at stemningen er hyggelig.

Jeg vidste ikke helt hvad jeg forventede inden forløbet, men jeg er blevet særdeles positivt overrasket over indholdet og kvaliteten, og jeg kan kun anbefale det til alle der går med iværksættertanker.

Min følelse af, hidtil at have skudt med spredehagl, blev på forunderlig vis afløst af overblik og en tro på, at hvis jeg holder mig til strukturen i ELP-værktøjet, så når jeg mit mål.

Det har været en stor og lærerig fornøjelse.

Liv Mayland Lyngholm

________________________________________________________________________________________________

​​

Ragnar Häbel – Synnejysk Hørecenter ApS

En stor tak fordi vi måtte deltage på ELP-kurset Aabenraa!

Vi har nu på bare 5 uger fået helt styr på hvilken vej vores firma skal i fremtiden, gennem de enkle redskaber som bruges til styring af virksomheden.

Vi har fået netop de redskaber der skal bruges, enkle og nemme lige til at gå til, selvfølgelig kræves der at vi skal bruge tiden på at udnytte og strukturer vores plan og tid.

Vi vidste jo alt på forhånd om hvad vi ville og gøre i virksomheden men manglede redskabet til at få overblikket, det må siges at det har vi nu.

Kan stærkt anbefales da det er vanedannede 🙂

Ragner Häbel

SYNNEJYSK Hørecenter Aps

______________________________________________________________________________________

Lene Villumsen

Jeg har i 2016 deltaget på ELP iværksætterkursus ved Tommy Skaarup, DANSK LEDER CENTER. Her har jeg fået et fantastisk værktøj til at arbejde med opstart af min virksomhed. Materialet er meget enkelt, brugbart og tilgængeligt. Tommy er meget professionel, har en stor viden og erfaring fra erhvervslivet, og ikke mindst er han en passioneret og inspirerende underviser, hvilket har givet mig troen på, at kunne udleve min drøm om at drive selvstændig virksomhed.

De varmeste anbefalinger,

Lene Villumsen

 

______________________________________________________________________________________

 

​​​Anne Therkelsen Schultz & Camilla Otzen Therkelsen

Vi har været igennem 5 intense dage med mange nye indtryk, spørgsmål og ting vi skulle tage stilling til som vi ikke før havde tænkt så meget over – og slet ikke havde tænkt skulle betyde så meget som vi ved nu.

Tommy har været en utrolig stor hjælp til at anskue tingene på og hjælpe os videre til det resultat vi kunne præsentere på sidste dagen.

Vi har nu fået et redskab som vi selv kan arbejde videre med i Børnehuset Evigglad. Et redskab som kan gøre vores hverdag og den proces der løbende skal ske for vores virksomhed nemmere. Tusind tak for at give os muligheden for at være en del af dette.

Tak til Tommy for fantastisk måde at fralære sig alt hvad han har lært. En samlet pakke der ville have taget os mange år om at læse op. Tak.

Anne Therkelsen Schultz & Camilla Otzen Therkelsen,

Børnehuset Evigglad

______________________________________________________________________________________

 

​​​​​Henrik Lindgaard – BYRO & Co

Det bedste stykke værktøj jeg har oplevet, til at få ens butik i den retning man vil. Det bedste jeg har gjort for mig selv og BYROCO. Tænk hvis alle brugt tid på ELP det ville vende op og ned på alt!

Henrik Lindegaard

BYRO & Co

______________________________________________________________________________________

​Ole Strandlyst – Business Aabenraa

Har deltaget i et ELP kursus ved Tommy Skaarup, og kan kun anbefale dette til alle erhvervsdrivende. Dette værktøj gør det nemt og effektivt at drive og udvikle virksomheden.

Ole Strandlyst

Business Aabenraa

______________________________________________________________________________________

Tina Eisenhardt – MIDDELFART ERHVERVSCENTER

Tusind tak for din professionelle tilgang til alle typer virksomheder. Det er skønt at mærke, at du tager den målgruppe meget seriøst, og ved hvad deres udfordringer er!

Det har samtidig været en absolut fornøjelse at deltage på dit hold og afprøve værktøjerne.

Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde!

Tina Eisenhardt

Middelfart Erhvervscenter

________________________________________________________________________________________________

Martin Brink – Dansk Isolering ApS

I 2015 lavede jeg, i samarbejde med Tommy Skaarup fra Dansk Leder Center, en strategiplan. Jeg ville sikre at kunden fik fuld fokus, og at medarbejderne ER Dansk Isolering ude hos kunderne.

Formålet var, at få samlet alle strøtanker fra iværksættertiden, luset ud i alle de dårlige vaner og få fokuseret energien mod et fælles mål:

     Dansk Isolering skal være kongerigets foretrukne Isolatør

               ved at forene produkter og projekter objektivt

           og derved sikre, at kundens behov bliver tilgodeset.

Så spørg lige om jeg er stolt over at være kåret som Årets Energimand 2016 🙂

Martin Brink
DANSK ISOLERING ApS
Web: www.danskisolering.dk/

________________________________________________________________________________________________

​Marianne Sass Petersen – Sass Economy

Så er ELP kurset gennemført. Har lært nye måder at være leder på, og fået konkrete værktøjer, til at udføre konkret opgaver med. Så har masse af ny viden jeg kan dele med min kunder. Kan varmt anbefale kurserne hos Tommy Skaarup Bare kom i gang, du vil ikke fortryde det!

Med venlig hilsen,

Marianne Sass Petersen
Sass Economy
Web: www.sass-economy.dk/

________________________________________________________________________________________________

​Thomas Witthoff Voss, PS Biludlejning AS

I går afsluttede jeg min ELP (effektiv leder proces) uddannelse ved Tommy Skaarup fra Dansk Leder Center. Det har givet mig nogle rigtige gode kort på hånden, når det kommer til strategisk planlægning, forretningsanalyse, operativ forretningsplan, implementering og opfølgning, samt performance management og personale udvælgelse. Jeg glæder mig til at komme i gang med at få det implementeret hos PS biludlejning, og jeg kan klart anbefale uddannelsen, hvis man ønsker at blive klogere på overstående punkter.

Det har på alle måder været en fornøjelse at deltage på ELP uddannelsen! Det har været spændende og meget lærerigt, og som underviser er du virkelig god til at formidle og dele ud af din store viden. Jeg føler jeg er blevet klogere, har fået et større overblik, og en anden (mere effektiv) måde at tænke ledelse og forretning på. Jeg er ikke i tvivl om det bliver en gevinst for både mig, samt min arbejdsplads.

Med venlig hilsen,

Thomas Witthoff Voss
PS Biludlejning A/S

________________________________________________________________________________________________

​Anders Pedersen, Signmeup A/S 

Min virksomhed er vokset fra 1 til 10 mand på 3 år, jeg havde ansat min første lærling, ansat min første svend, opkøbt en konkurrent og beskæftiger 10 mand. Jeg havde på 3 år nået alle mine mål og gik i stå med udviklingen, jeg manglede værktøjer til ledelse og tog dyre og tidskrævende kurser i ledelse og satte ringbindet på hylden.

På opfordring tilmeldte jeg mig en netværksgruppe og hørte derigennem et kort indlæg omkring ELP hvilket gjorde mig nysgerrig og jeg tilmeldte mig derefter et info møde. På infomødet havde jeg inviteret min højre hånd og min bogfører med, hvilket skulle vise sig at være en helt rigtig beslutning.

Vi var hurtigt meget enige om at vi skulle påbegynde ELP og nu var det ikke bare min idé men Vores idé! De værktøjer vi ville få med ELP var nøjagtig hvad vi manglede for at få sendt Vores skib på verdensomsejling.

For hvert møde fik vi ”wauw” oplevelser og værktøjer og kunne næsten ikke vente med at komme i gang. Vi fik sat ord på vores værdier, fik visioner, drømme og bid for bid bearbejde vision ned til mindste detalje. Vi fik et fantastisk helikopter view over virksomheden og hvor vi var på vej hen og samtidig værktøjerne der gjorde processerne strukturerede, detaljerede og målbare.

Vi gør ikke længere tingene fordi ”sådan plejer vi at gøre” nu gør vi tingene fordi det er den bedste måde at gøre det på!

Jeg ser arbejdet med ELP udvikle sig dag for dag og det er en fornøjelse at se hvor stærkt det går, hvordan drømme bliver til virkelig.

Modsat andre kurser og uddannelser som har givet avancerede analysemodeller, spørgeskemaer og diverse tests, har vi med ELP fået enkle værktøjer til hele processen lige fra min vision helt ned til jobbeskrivelser på fejedrengen.

Det er de samme værktøjer som bruges til hele processen og meget hurtigt bliver det en naturlig måde at arbejde på, faktisk så naturligt at du med stor sandsynlighed vil bruge ELP elementer privat også.

Som det blev sagt i en meget omtalt TV-reklame fra 1992, ”Prøøøøv det, prøv det!” 🙂

Med venlig hilsen,

Anders Pedersen
Signmeup A/S – Tlf: 73 300 300
Web: www.signmeup.dk

______________________________________________________________________________________

Tove A. Dahlmann, TD Consult

Som deltager på ELP-uddannelsen med Tommy Skaarup som underviser, kan jeg kun sige: enhver leder burde have denne uddannelse med i bagagen, det være sig som leder af egen virksomhed, eller som ansat leder/mellemleder.

ELP-systemet er intet mindre end genialt i al sin enkelthed.  Det har været et lærerigt forløb med en særdeles inspirerende underviser.

En stor tak til Tommy for at dele så meget af sig selv med os. Tak for nogle virkelig inspirerende input.

Med venlig hilsen og – måske – på gensyn

Tove A. Dahlmann, Merkonom i Regnskab
Konsulent og Office-Specialist

Tlf.: 40 25 46 26
Web: www.tdconsult.dk

________________________________________________________________________________________________

​David Dahlmann Livoni, Livoni Regnskab

Tusind tak for et rigtig godt kursus.

Jeg synes selv, at jeg havde en god indgang til kurset, da jeg på forhånd havde et kendskab til mange af kursets del-elementer. I min virksomhed havde jeg en uformel tænketank/advisory board. Her havde vi haft nogle dybdegående dialoger omkring værdier, mission og vision.

Der hvor jeg (min virksomhed) virkelig fik et løft af deltagelse på kurset, var at vi fik et decideret værktøj – et inddata ark. Heri blev ALT skrevet ned og på en meget enkel og struktureret måde. Vi fik alle sparring, så vi selv (og Tommy) vidste, at vi var på rette spor. Jeg fik det værktøj, jeg havde søgt siden opstarten af virksomheden for 2 år siden. Et værktøj, hvor hele min forretningsplan blev gennemarbejdet på 5 kursusdage (og forberedelse imellem kursusgangene), og jeg til sidst stod med virksomhedens værdier, mission, vision, langsigtede mål og hele min strategiske planlægning, herunder mine mål og Action Planer for det kommende år.

Derudover fik jeg et godt opfølgningsværktøj til at holde løbende samtaler med mit personale. Et værktøj, hvor personalet og jeg tydeliggør forventningerne og efterfølgende har klare målsætninger, der skal opnås. Det giver en meget nemmere dialog med medarbejderen, idet han/hun løbende kan se, hvor tæt de er på målet. Jeg har lettere ved at sige, det gjorde du godt eller skidt – for jeg har det jo sort på hvidt.

Siden afslutningen af kurset for 3 uger siden har jeg benyttet mig af planlægningsværktøjet, hvilket har givet mig øget overskud i hverdagen. Overskuddet skyldes dels, at jeg ved, hvad jeg skal lave og hvornår jeg skal lave det, og dels kan jeg se, hvad jeg HAR lavet. Dvs., efter en dårlig dag kan jeg sige til mig selv, hold da op, jeg har alligevel nået en hel del.

Tommy, du er en dygtig underviser, der krydder teorien med MANGE eksempler fra den virkelige verden. Det er med til at lette forståelsen for nogle svære emner.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til kurset.

Tak for denne gang og rigtig god sommer!

Med venlig hilsen,

David Dahlmann Livoni

Livoni Regnskab ApS
Tlf. 22 88 59 56
Web: www.livoni.dk

________________________________________________________________________________________________

Jeppe Birkebæk, F10 Media ApS

Tak for et utrolig godt kursus.

Det har været er utroligt inspirerende og du formår at få de essentielle ting i en virksomhed, til at virke meget let og ligetil. Vi har lært at styre vores virksomhed, i den retning vi ønsker. Nu skal det bare gøres!

Jeppe Birkebæk, Indehaver & Konsulent
Telefon: 27 222 896
Web: www.f10-media.dk

________________________________________________________________________________________________

​Birgitte Rubæk

Tusind tak for sidst – det var en meget stor fornøjelse.

I løbet af ELP-kurset har jeg fået en indsigt og nogle helt konkrete redskaber, som jeg både kan anvende i udviklingen af mit eget lille firma og i forhold til måden jeg tænker og agerer i min konsulent/underviser-rolle.

Tommy er en meget anerkendende og inspirerende underviser – i ordets betydning: at vise undere!

Både med sin personlighed, erfaring og med velvalgte illustrationer og citater – noget der virkelig sætter sig spor.

Jeg har fået en tro på, at jeg er på rette vej, sammen med en viden og et system, der kan hjælpe mig med at strukturere den vej.  Det har været en meget stor fornøjelse og jeg glæder mig til opfølgningskurset 🙂

Med venlig hilsen,

Birgitte Rubæk
info@birgitterubaek.dk

________________________________________________________________________________________________

​Janne Andersen, Flügger Farver

Tusind tak for et helt igennem godt kursus. Det er meget lærerigt og jeg vil helt sikkert anbefale til andre at tage kursus hos dig 🙂

De bedste hilsner,

Janne Andersen
Telefon: 23 23 00 41
Web: http://www.jenscorfitz.dk/

________________________________________________________________________________________________

Roal Ulrichsen, Ulrichsen Consult

Tak for en rigtig god dag. Du har fundet den helt rigtige facon til sådan nogle “dovne” nogen, som mig.

Det kommer jo en helt konkret resultat ud af det!

Jeg har i en uendelighed lavet, hvad vi gjorde i dag, nærmest i årevis.

Sandt er det, at jeg på ingen måde var “diktator”, men i et og alt skulle forhandle. Der har selvfølgelig sine dyder med høj grad af integration af mange personers input. Men det blev også langhåret og ikke orienteret mod resultater.

Sådan blev det i dag!

Det er en fornøjelse, at du så klart også bruger dig selv og dine egne erfaringer og sætter dette ind i sammenhængen – uden forskønnelse eller forherligelse, uden at du dog glemmer dine store sejre.

Kommer til at tænke på John Wayne, der skulle beskrive fænomenet “mod”:

As the guy said:  “Courage is, when you, faced with both terror and horror shit your pants – and then you saddle”

Mange af de bedste,

Roal, universitetsuddannet schrink 😉