Kvist & Jensen er blevet en del af Grant Thornton - Læs mere her

Vi søger erfarne revisorer til kontoret i Hadsund

Er du vores nye kollega?

Vores vision er, at være kundernes foretrukne leverandør af viden og ydelse. Det gør vi ved, at have tætte relationer med kunderne og sørge for, at de får de rigtige løsninger. Vi har tid til at sætte os sammen med kunden og løse deres udfordringer, så de ikke længere skal bekymre sig om ting, der måske ikke interesserer dem.

Det vi mangler

Vi har mange glade kunder, som værdsætter vores samarbejde. Det vi mangler er, en erfaren revisor, der både kan levere fantastisk kundeservice, men som samtidig kan hjælpe med, at udvikle vores unge medarbejdere.

Hvordan bliver din hverdag

Som revisor hos Kvist & Jensen Hadsund bliver du ansvarlig for din egen kundeportefølje, som primært består af små og mellemstore virksomheder, som du servicere i samarbejde med den ansvarlige partner. Vi tilbyder et job med et bredt arbejdsområde og kontaktflade, hvor du bliver en vigtig sparringspartner for dine kunder og kollegaer.

Hvem tænker vi, du er?

Du er revisor med flere års aktuel erfaring fra branchen, og du er færdig eller i gang med HD. Du trives med kundekontakt, er god til at kommunikere med andre mennesker, og så vil du gerne bidrage til et godt socialt fællesskab og arbejdsglæde på kontoret.

Vil du være med?

Er du interesseret i stillingen som kundeansvarlig revisor?

Send din ansøgning, CV og relevante papirer til Stinne Velling på slv@kvistjensen.dk snarest muligt, da vi løbende vurderer ansøgninger.