Go to Top

Karriere

Karriere
Ledige jobs / Er du klar til en karriere hos Kvist & Jensen

Aktuelle muligheder for en karriere hos os

Statsautoriseret revisor med partnerpotentiale søges til vores kontor i Aarhus

Kvist & Jensen er inde i en særdeles positiv udvikling og til sikring af fortsat vækst og udnyttelse af det store potentiale, vi ser i markedet, søges en statsautoriseret revisor med partnerpotentiale til vores kontor i Aarhus.

Kvist & Jensen har i dag 7 afdelinger i Jylland fra Aalborg til Aarhus, 13 statsautoriserede revisorer og 130 medarbejdere. Det giver en god størrelse i forhold til at betjene de små og mellemstore virksomheder på kompetent og nærværende vis.

Vi adskiller os markant fra vores konkurrenter ved, at vi både interesserer os for og har tiden til personligt at servicere de små og mellemstore virksomheder. Vi hjælper med at udvikle kundernes forretning gennem værdiskabende rådgivning og assistance inden for revision, skat, økonomi, regnskab, procesoptimering og forretningsudvikling. Vi vil være den foretrukne personlige revisor for mindre og mellemstore virksomheder.

Grundlaget for Kvist & Jensens positive udvikling er vores dygtige og engagerede medarbejdere og vi er stolte over, at vores medarbejdertilfredshed ligger i den absolutte top, både inden for branchen og generelt. Ved den seneste medarbejdertilfredshedsundersøgelse svarede 99 % af alle medarbejdere, at de var tilfredse eller meget tilfredse med at arbejde hos Kvist & Jensen.

Det vil fra starten være din opgave at skabe egne kunderelationer sideløbende med betjening af virksomhedens eksisterende kunder. Allerede fra tiltrædelsestidspunktet, vil du blive en del af Aarhus kontorets ledergruppe, hvor du får stor indflydelse på den fremtidige udvikling i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger.

Ansvarsområder

 • Rådgivning og betjening af virksomhedens eksisterende kunder
 • Forretningsudvikling
 • Ledelse af virksomhedens medarbejdere i samarbejde med de øvrige partnere
 • Deltagelse i den strategiske udvikling af virksomheden
 • Deltagelse i relevante erhvervsnetværk
 • Mulighed for at afholde kurser mv. for kunder og kolleger

Du er statsautoriseret revisor, enten nyuddannet eller har nogle års erfaring. Det er ikke afgørende, om du i dag er ansat i en større eller en mindre virksomhed.

Kvalifikationer og egenskaber

 • Statsautoriseret revisor
 • Forretnings- og salgsorienteret
 • Fokus på SMV-segmentet
 • Ansvarsfuld og serviceminded
 • Selvstændig og proaktiv
 • Uformel og humoristisk
 • Gode kommunikations- og formidlingsevner

Du tilbydes

 • Mulighed for indtrædelse i partnerkredsen i et stærkt revisionsfirma i vækst inden for en kortere årrække
 • Uformelt arbejdsmiljø med godt humør og korte beslutningsprocesser
 • Fantastiske og engagerede kollegaer på et højt fagligt niveau
 • Attraktiv lønpakke

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor vi indkalder til samtaler løbende.

Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte Poul Vogelius på tlf. 28 88 99 88

Vi søger erfarne revisorer til vores kontor i Aarhus

Søger du en udfordrende hverdag, hvor du har masser af kundekontakt og selvstændigt planlægger, gennemfører og rapporterer opgaver indenfor regnskab og bogholderi for egen kundeportefølje?
Søger du en hverdag i et uformelt og humoristisk miljø i en flad organisation? Så er jobbet som revisor hos Kvist & Jensen i Aarhus måske noget for dig.

Vi får løbende nye kundeopgaver og har derfor brug for en nye kollegaer. Vi leder efter 1-2 revisorer med minimum 2-3 års erfaring.

Om jobbet

Som revisor hos Kvist & Jensen bliver du sagsansvarlig for egen kundeportefølje, som du servicerer i samarbejde med den kundeansvarlige partner. Du tilbydes et job med et bredt arbejdsområde og kontaktflade, hvor du bliver en vigtig sparringspartner for din kundeportefølje. Du skal derfor være fagligt dygtig og kan lide at arbejde selvstændigt med respekt for deadlines. Målsætningen er, at skabe værdi og tætte relationer med kunderne. Der er hos Kvist & Jensen fokus på, at der er en god balance mellem arbejds- og privatliv ligesom, der flere gange om året afholdes forskellige personalearrangementer.

Din profil

Du er revisor med minimum 2-3 års aktuel erfaring fra branchen, og du er færdig eller i gang med HD. Du er erfaren bruger af officepakken og har muligvis kendskab til Caseware. Du trives med kundekontakt, er god til at kommunikere med andre mennesker og så vil du gerne bidrage til et godt socialt fællesskab og arbejdsglæde på kontoret.

Er du interesseret i stillingen som revisor?

Send din ansøgning, CV og relevante papirer til Poul Vogelius på pv@kvistjensen.dk snarest muligt, da vi løbende vurderer ansøgninger. Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte Poul på tlf. 28 88 99 88.

Uopfordret ansøgning

Skulle du have lyst til at prøve kræfter med vores branche og har du en relevant uddannelse og eventuel erhvervserfaring, er du altid velkommen til at søge et job på et af vores kontorer.

Vore behov ændres hele tiden, hvorfor vi gerne modtager en ansøgning, som vi selvfølgelig behandler med største diskretion.

Vi vil så kontakte dig, såfremt der er behov for medarbejdere med dine kvalifikationer.