Go to Top

Har du erfaring indenfor revision og regnskab?

Vi er ikke som de andre

Søger du en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du har masser af kundekontakt og selvstændigt planlægger og gennemfører kundeopgaver?

Søger du en hverdag i et ungt og uformelt miljø, hvor du har mulighed for at sætte din egen dagsorden?

Så er jobbet som revisor hos Kvist & Jensen Randers måske noget for dig - vi er nemlig ikke som de andre revisionskontorer.

Glade medarbejdere giver glade kunder

Vi har stor fokus på, at der er en god balance mellem medarbejdernes arbejds- og privatliv, fordi vi tror på, at en glad ansat også giver glade kunder. Vi mener, at det er vores vigtigste opgave, at give dig de bedste forudsætninger for at løse dine opgaver, da det i sidste ende smitter af på vores service overfor kunderne.

Tæt på kunden

Vores vision er, at være kundernes foretrukne leverandør af viden og ydelse til holdbar vækst. Det gør vi ved, at have tætte relationer med kunderne og sørge for, at de får de rigtige løsninger. Vi har tid til at sætte os sammen med kunden og løse deres udfordringer, så de ikke længere skal bekymre sig om ting, der måske ikke interesserer dem.

Det vi mangler

Vi har mange glade kunder, som værdsætter vores samarbejde. Vi har også mange unge talenter, som er ved at lære kunsten at blive revisor. Det vi mangler er, en erfaren revisor. En revisor, der både kan levere fantastisk kundeservice, men som samtidig kan hjælpe med, at udvikle vores unge talenter.

Hvordan bliver din hverdag

Som revisor hos Kvist & Jensen Randers bliver du ansvarlig for din egen kundeportefølje, som du servicere i samarbejde med den ansvarlige partner. Vi tilbyder et job med et bredt arbejdsområde og kontaktflade, hvor du bliver en vigtig sparringspartner for dine kunder.

Hvem tænker vi, du er?

Du er revisor med flere års aktuel erfaring fra branchen, og du er færdig eller i gang med HD. Du trives med kundekontakt, er god til at kommunikere med andre mennesker, og så vil du gerne bidrage til et godt socialt fællesskab og arbejdsglæde på kontoret.

Vil du være med?

Er du interesseret i stillingen som kundeansvarlig revisor?

Send din ansøgning, CV og relevante papirer til Thomas Hedegaard på Thomas@kvistjensen.dk snarest muligt, da vi løbende vurderer ansøgninger.