Go to Top

Vi mangler en bogholder til kontoret i Randers

Vi har fundet de bogholdere vi skal bruge i denne omgang. Men du må altid gerne sende en uopfordret ansøgning. Vi har løbende brug for flere bogholdere.

Vi har nemlig forrygende travlt – og selvom vi automatiserer og gør mange af arbejdsgangene digitale – har vi stadig brug for en ekstra bogholder.

Så hvis du vil lære mere om fremtidens bogholderi, arbejde på nye måder og være med til at give vores kunder en mere digital oplevelse – ja, så er det bare med at sende en ansøgning.

Om jobbet

Med jobbet får du en alsidig arbejdsdag, hvor opgaverne udføres dels på kontoret og dels ude hos kunderne. Du er med til at skabe tætte kunderelationer og fastholde det gode og tætte samarbejde med kunderne. Du kan se frem til at varetage følgende opgaver:

  • Finansbogholderi samt debitor og kreditorstyring
  • Lønadministration
  • Momsopgørelser
  • Afstemning, periodisering og klargøring til årsregnskab
  • Digitalisering af processer og arbejdsgange

Din profil

Vi arbejder i programmerne C5, Navision, E-conomic, NAV 2018 og Microsoft Office pakken, hvorfor et indgående kendskab til disse eller lignende programmer er vigtigt.

Vi søger en medarbejder med allround erfaring indenfor bogføring og lønadministration, gerne flere års erfaring med bogholderi – evt. som freelancebogholder.

Er du interesseret i stillingen som bogholder?

Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Thomas på 20 22 62 50 eller Kristian på 42 14 81 71

Vi afholder samtaler løbende og tiltrædelse vil være snarest muligt eller efter nærmere aftale.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og relevante papirer på kak@kvistjensen.dk