Go to Top

Vejgaard Revision skifter navn

Vejgaard Revision ændrer navn til Kvist & Jensen

 Et tæt samarbejde intensiveres nu yderligere mellem Aalborg-virksomheden Vejgaard Revision og Randers-baserede Kvist & Jensen A/S, som har syv afdelinger i Jylland og ca. 100 medarbejdere.

Vejgaard Revision bliver nu en fuldt integreret del af og ændrer navn til Kvist & Jensen. Den daglige ledelse af Kvist & Jensen Aalborg varetages fortsat af de tre partnere, Flemming M. Nielsen, Jens Aaen og Sten V. Kristensen. Kvist & Jensen Aalborg er en af de største revisionsvirksomheder i gruppen af de mellemstore aktører.

Muligheden for et udvidet fagligt bagland at trække på og volumen til at håndtere større kunder er nogle af de strategiske overvejelser, der hos Vejgaard Revision er gået forud for samarbejdet. Her har man gennem længere tid haft et godt øje til de mellemstore virksomheder og et ønske om at udvide kapaciteten nok til også at være attraktiv for dette kundesegment.

De seneste år har budt på betydelig vækst for Vejgaard Revision, der siden 2007 er vokset fra tre til 11 medarbejdere. Her mener man, at Kvist & Jensen er den perfekte støttepille for virksomhedens strategi, der bygger på fortsat vækst, men fuld kontrol over udviklingen.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi også har vækstambitioner, siger Flemming M. Nielsen, partner hos Vejgaard Revision. - Over de næste fem år satser vi på at vokse til et sted mellem 20 og 25 ansatte. Samarbejdet med Kvist & Jensen understøtter den strategi, fordi vi nu har alle de kompetencer med om bordet, som skal til for at have det fulde udbud af ydelser, der efterspørges af revisionskunder i dag og i morgen. Det bliver ikke mindre komplekst at være revisor fremover, så et beredskab, der kan løse alle typer af opgaver og besvare alle typer af spørgsmål, er en nødvendighed for at bevare konkurrenceevnen. 

For Vejgaard Revision betyder integrationen adgang til yderligere 90 specialisters viden foruden en lettelse af de administrative byrder, der gør det muligt fremover at levere en endnu bedre service til eksisterende og nye kunder.

Også hos Kvist & Jensen er man tilfredse med aftalen:

- Vejgaard Revision er nøje udvalgt som vores ideelle partner i Aalborg, siger Svend Aage Jensen, bestyrelsesformand i Kvist & Jensen. - Med den solide baggrund, virksomheden har opbygget i Aalborg-området gennem mange år via sit store netværk og gode ry som en troværdig og dygtig revisionsvirksomhed, ser vi Vejgaard Revision som det oplagte valg til at være vores repræsentant i Nordjylland. Dertil kommer, at vi har nogle fælles værdier og lignende kulturer, idet begge virksomheder ser kunderelationen som noget af det væsentligste i vores arbejde. 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

  • Flemming M. Nielsen, partner, Vejgaard Revision, tlf. 9810 3077, fmn@kvistjensen.dk
  • Svend Aage Jensen, bestyrelsesformand, Kvist og Jensen, tlf. 8641 2100, saj@kvistjensen.d

Om Vejgaard Revision:

Vejgaard Revision har eksisteret siden 1989 og samarbejdet med Kvist & Jensen siden 2012. Kundekredsen favner bredt på brancher, men omfatter primært små og mellemstore virksomheder, såvel privatejede som anparts- og aktieselskaber. Målet er at yde højt kvalificeret rådgivning om opstart og drift af virksomheder gennem personlig og skræddersyet rådgivning.

Om Kvist & Jensen:

Kvist & Jensen er stiftet i 1977. I dag er virksomheden Danmarks 18. største revisionsselskab med afdelinger i Aalborg, Grenaa, Hadsten, Hadsund, Hammel, Mariagerfjord og hovedsæde i Randers. Kvist & Jensen tæller ca. 100 medarbejdere, heraf 10 statsautoriserede revisorer. Virksomheden fokuserer især på de små og mellemstore virksomheder i kundeporteføljen og rådgiver bl.a. om skat, regnskab og budgetter. Kvist & Jensen er medlem af Revisorgruppen Danmark.