Go to Top

Strategi

strategiKvist & Jensens strategi er, at være den foretrukne personlige revisor for mindre og mellemstore virksomheder.

Kvist & Jensen er Danmarks 18. største revisionsfirma med 7 afdelinger i Jylland fra Aalborg til Århus, 13 statsautoriserede revisorer og ca. 130 medarbejdere. Det giver en god størrelse i forhold til at betjene de små og mellemstore virksomheder på kompetent og nærværende vis.

Vi ønsker at udfylde det tomrum i markedet, hvor de globale revisionsfirmaer ikke slår til. Dette gør vi bl.a. med tilstrækkelig partner-tid og interesse for de små og mellemstore virksomheder. Vores resultater og vækst viser, at vi har fat i det rigtige.

Samarbejde og strategi

Som medlem og stifter af RevisorGruppen Danmark og Revitax har vi adgang til faglige standarder, modeller, IT hjælpemidler og regnskabs- og skattespecialister af meget høj kvalitet. Dette medlemskab understøtter samtidigt vores konkurrencekraft.

RevisorGruppen Danmark er en vidensbaseret forening af uafhængige revisionsfirmaer, og omfatter 23 revisionsfirmaer med 70 kontorsteder, 260 statsautoriserede revisorer og cirka 1.600 medarbejdere. Medlemsfirmaernes samlede omsætning udgjorde i 2014 ca. 1,3. mia. kr.

Kvaliteten af vort arbejde kontrolleres med jævne mellemrum af Revisortilsynet samt hvert år af RevisorGruppen Danmark.