Go to Top

Revi Nord

Revi Nord A/S bliver en del af Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Indehaverne af Revi Nord A/S har gennem en længere periode drøftet, hvorledes de skulle forholde sig til de fremtidige udfordringer indenfor branchen. De har derfor undersøgt markedet for relevante samarbejdspartnere for derved at finde frem til det helt rigtige for både dem, de ansatte og kunderne.

Det har hele tiden været i Revi Nord A/S' fokus at fastholde pris og service, men samtidigt skabe mulighed for at styrke de nuværende kompetencer og derfor faldt valget på Kvist & Jensen. Det er heller ikke uden betydning, at tilfredsheden med dette blandt medarbejderne hos Revi Nord A/S er meget høj. Kvist & Jensen's værdier og kundesammensætning er meget lig Revi Nord A/S's.

Kvist & Jensen er et firma med ca. 120 ansatte og har kontorer i Aalborg, Randers, Hadsund, Hammel, Hadsten, Grenaa og Aarhus. Kvist & Jensen samarbejder gennem RevisorGruppen Danmark med en række andre uafhængige revisionsfirmaer om blandt andet skat, moms og kurser mv. Samarbejdet omkring skat sker gennem Revitax A/S.

Revi Nord A/S vil blive en del af Kvist & Jensen Aalborg, men der vil blive opretholdt et kontor i Hjallerup. De medarbejdere hos Revi Nord A/S der i starten af 2016 flyttede med Vagn T. Larsen til Hjallerup, vil fra begyndelsen af oktober 2017 flytte tilbage til Aalborg, på Kvist & Jensen's adresse, Danalien 1, 9000 Aalborg, mens de medarbejdere der gennem længere tid har arbejdet hos Finn O. Sørensen i Hjallerup fortsat vil arbejde der.

Statsautoriseret revisor Jens Aaen fra Kvist & Jensen, vil sammen med Finn O. Sørensen få ansvaret for kontoret i Hjallerup og Jens Aaen vil være tilstede der en dag om ugen eller efter nærmere aftale.

Spørgsmål til nærværende kan rettes til Jens Aaen på tlf.: 30 67 37 15, Vagn T. Larsen på tlf.: 98 12 22 77 eller Finn O. Sørensen på tlf.: 98 28 38 38.