Go to Top

Kvist & Jensen Rådgivning

Pr. 1. januar 2017 blev firmaet Dansk Leder Center en del af Kvist & Jensen, under det nye navn Kvist & Jensen Rådgivning.Rådgivning KvistJensen

Med fokus på ledelse, forretningsdrift og -planlægning, har Dansk Leder Center opbygget et stærkt koncept omkring rådgivning og undervisning. Dette koncept ønsker vi at fortsætte og udvikle. ELP-systemet, som står for Effektiv Leder Proces, er udviklet af Tommy Skaarup og henvender sig især til virksomheder i SMV segmentet.

ELP planlægning

Grundlæggende består al planlægning af at finde svarene på de tre fundamentale spørgsmål:

  • Hvor er vi i dag ?
  • Hvor vil vi hen?
  • Hvordan skal vi komme der til ? 

Der er udviklet uddannelsesmoduler for hvert af disse spørgsmål, samt værktøjer og skabeloner for hvert trin. Du og dit team vil på meget struktureret måde, gennemarbejde hele processen og samtidigt lære at forstå systemet.

Du vil få præsentationsmaterialer, værktøjer og skabeloner, som vil gøre dig i stand til at træne dit team videre på en professionel måde, og som samtidig vil hjælpe med til, at systemet faktisk bliver indført og ikke mindst, at processen fortsættes. På den måde håber vi at sikre, at dette kursus bliver mere end bare endnu et flot diplom og fint ringbind på din bogreol.

Se vores video

Konceptet bag Kvist & Jensen Rådgivning

  • Med ELP Planlægning forsøger vi at bringe fremtiden tilbage til nutiden, så vi kan gøre noget ved tingene, før de sker.
  • Vore koncepter bygger på anerkendte ledelsesprincipper og rummer alle aspekter i virksomhedsledelse.
  • Principperne kan implementeres i enhver virksomhed - uanset størrelse - med store fordele.
  • Vi leverer værktøjer og skemaer, som umiddelbart kan implementeres, til hvert skridt i vore programmer.
  • Vi ønsker ikke bare at fortælle hvad klokken er! Vi vil lære andre, at bygge selvoptrækkende urværk!

Du kan søge mere information om vores nye rådgivningsafdeling på www.kvistjensenraadgivning.dk

Informationsmøder

Det kan være vanskeligt at læse sig til hvad ELP kan gøre for dig og din virksomhed. Derfor afholder vi løbende informationsmøder, hvor det er helt gratis og uforpligtende at deltage.

Du kan se mere om aktuelle informationsmøder og tilmelde dig direkte her: TILMELDING