Go to Top

Kristian Konradsen

Kristian KonradsenKristian Konradsen
Proces- & digitaliseringskonsulent

Kontakt Kristian Konradsen

Mail: kak@kvistjensen.dk
Telefon:86 41 21 00
Direkte:42 14 81 71

Personen bag Kvist & Jensen Digitalisering

Jeg var revisor i 7½ år og læste en HD-R samt Cand.merc.aud inden jeg blev Controller ved AAB i Århus. Som controller sad jeg i starten med afrapportering, regnskaber og analyser. Jeg kom dog hurtigt til, at arbejde med forretningsudvikling, optimering af interne processer samt udvikling og implementering af it systemer.

Derudover har jeg en stor interesse for det digitale/online og har drevet webshops, hjemmesider mv. siden 2003 og har fuldt med i udviklingen af nye services og programmer.

For ikke at spilde min (og andres tid), har jeg altid stillet spørgsmålstegn ved manuelle arbejdsgange og undersøgt om ikke det kunne automatiseres. I mere end 12 år har jeg således ledt efter smarte online services og programmer, der kunne lette dagligdagen.

Jeg ved således, hvad der rører sig af nye online services, programmer og kan sætte det hele sammen i pakker, der passer til lige netop dine udfordringer og din virksomhed.

Kombinationen af min revisorbaggrund og interessen indenfor IT er nærmest unik og gør mig i stand til, at køre projekterne helt i mål, så tallene fortsat er helt korrekte.

Du kan læse mere om Kvist & Jensen Digitalisering her. Ydelser og priser er samlet på vores nye side, Bogfoering.dk, som jeg har ansvar for.

Erfaring og uddannelse:

  • Proces- & Digitaliseringskonsulent, Kvist & Jensen Digitalisering 1/12-17 - dd
  • Specialkonsulent, Regnskabskontoret, Randers Kommune 1/9-17 - 1/12-17
  • Finansiel Controller, Arbejdernes Andels boligforening i Århus 1/5-13 - 31/8-17
  • Revisor Cand.merc.aud, Beierholm Århus 1/8-10 - 30/4-13
  • Revisor HD-R, Dansk Revision Hadsten 1/9-05 - 31/7-10

Du kan læse mere om mig på Linkedin.