Go to Top

Forretningsområder

Forretningsområder
Kvist & Jensen er revisorer, der arbejder tæt sammen med kunderne. Et af vores forretningsområder er at hjælpe med at udvikle kundernes forretning gennem værdiskabende rådgivning og assistance inden for revision, skat, økonomi og regnskab.

Serviceydelser er en vigtig del af vores forretningsområder

Vore serviceydelser er nøje tilpasset vore kunders ønsker, størrelse og branche. Læs mere om vores forretningsområder nedenfor

 • Rådgivning
  Som virksomhedsejer møder du en række udfordringer og beslutninger, der skal tages for at drive din virksomhed med succes.
 • Skat
  I takt med at skattereglerne bliver mere og mere uoverskuelige, bliver kompetent og løsningsorienteret skatterådgivning vigtigere for dig og din virksomhed.
 • Regnskab
  Vi assisterer gerne ved udarbejdelsen af årsregnskaber, perioderegnskaber og budgetter. Samtidig rådgiver vi om skatteforhold, således at den gældende skattelovgivning anvendes optimalt.
 • Revision
  Et revideret årsregnskab giver større grad af tillid til virksomheden, og dermed lavere kreditomkostninger og bedre forhandlingsposition overfor kunder, leverandører, kreditgivere og medarbejdere.
 • Erhvervsservice
  Ved at overlade bogføringen til Kvist & Jensen får du mere tid til at udvikle din virksomhed.