Kvist & Jensen er blevet en del af Grant Thornton - Læs mere her

Coronavirus / COVID19


2. april 2020
Andet

Coronavirus/COVID-19 har omfattende konsekvenser for de fleste virksomheder. Regeringen har derfor, sammen med de øvrige partier i Folketinget, iværksat en række økonomiske tiltag, i form af midlertidige hjælpepakker, som skal sikre at danske virksomheder kommer bedst muligt igennem denne sundhedskrise og de affødte økonomiske konsekvenser.

Hjælpepakkerne giver blandt andet mulighed for at søge:

  • Lønkompensation
  • Særlig støtte til selvstændige
  • Udskydelse af moms og skat
  • Kompensation for faste udgifter
  • Sygedagpenge fra første sygedag
  • Bedre adgang til banklån
  • Statsgaranterede lån
  • Kompensation for aflyste arrangementer

Det kan være vanskeligt at gennemskue om man er omfattet af ordningerne, samt at holde sig opdateret, i takt med at nye tiltag til stadighed præsenteres.

Vi har derfor udarbejdet en mere uddybende information, som kort og præcist opdaterer dig vedr. hjælpepakkerne. Den information er tilgængelig på vores hjemmeside og du kommer direkte dertil, ved at klikke på nedenstående link

 

>> UDDYBENDE INFORMATION HJÆLPEPAKKER<<

 

Hos Kvist & Jensen følger vi situationen nøje, og du er meget velkommen til at kontakte din revisor direkte for at blive opdateret og få konkret hjælp til at søge. Vi har derudover oprettet en særlig hjælpelinje, som kan kontaktes
på Tlf.: 86 41 21 00 / Mail: corona@kvistjensen.dk

Vi medsender ligeledes et link til Virksomhedsguiden, som er en fællesoffentlig digital erhvervsfremmeplatform, som løbende opdateres med information til virksomheder om Coronavirus/COVID-19.
Link: VIRKSOMHEDSGUIDEN-CORONAVIRUS

For os er mennesket altid det vigtigste – også i den nuværende situation. Vi opfordrer derfor alle til at følge Regeringens anbefalinger, så vi hver især gør hvad vi kan for at reducere smitterisikoen, både for at passe godt på hinanden og for at beskytte de borgere i vores samfund, der virkelig har brug for det.

Pas godt på dig selv, din familie og alle omkring dig.