Go to Top

Ansat hos Kvist & Jensen

Ansat hos Kvist & JensenAnsat hos Kvist & Jensen

I Kvist & Jensen skal vi være glade, både når vi møder ind på arbejde, og når vi får fri og skal hjem til familien. Arbejdsglæde og trivslen er meget vigtigt for Kvist & Jensen, og hvert andet år foretages der en omfattende medarbejderundersøgelse. Medarbejderundersøgelsen måler på en lang række områder. Der måles blandt andet medarbejderens mulighed for personlig udvikling, vurdering af ledelsen, arbejdsopgaver, sociale relationer med kolleger og meget mere.

Vi er stolte over, at vi ligger i den absolutte top, både inden for branchen og generelt. Ved den seneste medarbejdertilfredshedsundersøgelse svarede 99 % af alle medarbejdere, at de var tilfredse eller meget tilfredse med at arbejde hos Kvist & Jensen.

Hos Kvist & Jensen er medarbejderne vores vigtigste ressource og medarbejdernes trivsel er afgørende for, at Kvist & Jensen kan levere en god service og rådgivning til vores kunder. Samtidig vil vi gerne tiltrække de rigtige medarbejdere, som passer ind i vores virksomhed og kerneværdier.

Vi tager resultaterne af medarbejderundersøgelsen meget seriøst. Vi gennemgår undersøgelsen med vores medarbejdere og forsøger i fællesskab at finde løsninger på de forhold og forbedringsmuligheder, som er blevet fremhævet i undersøgelsen.

Den gode arbejdsplads handler også om, at vi er opmærksomme på hinanden i hverdagen. Hvis en kollega har problemer, uanset om det er privat eller erhvervsmæssigt, tager vi vores ansvar alvorligt og støtter og hjælper vores kollega igennem den svære periode.

Vi ved, at vi har fat i det rigtige. Vi har mange erfarne medarbejdere, som har været hos os i rigtig mange år. Vi har også mange, der søger tilbage til os efter at have prøvet lykken i andre revisionsfirmaer eller virksomheder udenfor branchen. Vi ved, at vores kunder sætter pris på denne kontinuitet.

Har du lyst til at undersøge muligheden for et arbejde hos os, kan du se eventuelle ledige stillinger her.